Сега четете
Тошко Йорданов: Тоя парламент е пълен с лицемери

Тошко Йорданов: Тоя парламент е пълен с лицемери

И Тошко Йорданов проговори пред БТВ от кулоарите на Парламента: „Нормална ситуация, ако трябва да бъдем честни. Демокрацията е такава, когато едни парламентарно представени партии не се разберат, се отива на избори. Това не е нищо извънредно. Да, случва се в новата ни история може би за първи път, но нищо не означава. Няма грешка в стратегията на ИТН.

Преди искаха ИТН да направим парламент без изискване за състава, после бяхме първа политическа сила, предложихме кабинет, какво начение има начинът на представяне?! Нещо са накърнени или какво?! Това е демократична процедура, ние предприехме ход, излизат пред камерите казват, че всичко е наред и после Христо Иванов влезе в стаята зад гърба ви и каза“ трябва да одобрявам всеки един от кабинета“, къде виждате при тях последователност, кажете и ще се извиня.

Парламентъ се е засилил да приема актуализация. Няма срок за разпускане на парламента. Минус 65 млн. лева по-малко, така и така ще има президентски избори. С едни и същи пари трябва да има два избора в един ден, даже е финансово изгодно за държавата. Ние искаме да бъде приет закон за НСО, ако тоя парламент работи една седмица отгоре, ще успеем. Не виждам смисъл да стават разговори с БСП. Тоя парламент е пълен с лицемери. Партиите са изключително лицемерни.“ – аргументира се Йорданов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре