Сега четете
България е във възход, но от вън пак ни мътят водата

България е във възход, но от вън пак ни мътят водата

Преди няколко години бяхме свидетели на голям финансов терористичен акт срещу България. Нанесен чрез вкарване на една руска банка в КТБ и с главен изпълнител на този акт – шефа на банката /КТБ/ Цветан Василев. Ако не е бил основен проводник на това защо се крие до днес в Сърбия и се охранява от същите? Дори главния прокурор не можа да го докара в София.

Сега сме изправени пред втори терористичен акт- този път върху политическата система на България. Отново от същата посока с главни изпълнители- тези новите в Парламента- формално Хр. Иванов, Мара, Бабикян и Хаджулян, не им запомних имената. Дори и на един обикновен човек му прави впечатление как неискренно, притворно и изкуствено говорят. А така говорят хора, които крият нещо. Които не са такива за които се представят, които изпълняват чужда поръчка и т.н.

Интересно дали ще успеят да ни скарат с НАТО и Европейския съюз- мечтата на Кремъл?

Жалко, че тези лица успяха да излъжат хората. Избирател обаче не се лъже. Малко късно, но навреме тези които гласуваха за тъй наречените „протестни партии“ разбраха, че са се излъгали. Горко на тези „нови“ партии на новите избори.

И този терористичен акт няма да успее, но от вън успяват да правят мръсно на българския народ.

Например, тези дни пожара във военния завод „Арсенал“ и много други подобни актоне в други предприятия преди това, отравянето на оръжейния магнат Гебрев. То не бяха зарази на големи свинеферми, то не беше избиване на 120 свръхбогати българи през последните 10 години за да няма национален капитал, то не беш пречене за прокарване на евтината американска газ от Александруполис до Ст. Загора, то не беше пречене да тръгне магистралата от Албанското крайбрежие през Скопие, София, Видин и от там за Европа, то не беше голямата услуга за сърбите за една година да им пуснем тръбата с руска газ, да им бликне газ, да я продават и правят големите пари , а не ние и т.н и т.н.

В замяна на тази голяма услуга за сърби и руснаци, какво България получи? Какви големи пари ние да правим в замяна. Няма такива! Как е възможно такова огромно национално предателство!!!! Трябваше първо да кажем ОК, ще пуснем тръбата през България, но искаме първо да тръгне алтернативна газ от бившата българска територия сега града се казва Александруполос и да се газифицира страната. Второ, да тръгне магистралата от гр. Вроля в Албания, дълбоководно пристанище, където големи кораби могат да акустират и където преди около десет години Мултигруп прави огромни инвестиции в изграждането на терминали. С тези два проекта в България щяха до дойдат големи пари. Няма ги, но е дадено право на преминаване с газова тръба през снагата на България за Сърбия, а това означава, че когато се запуши могат да влязат с руски и сръбски танкове и булдозери да я отпушват!!

Ако имаше здрава политическа класа и национален капитал щяхме първо да осигурим тези два печеливши проекта и тогава да им дадем на сърбите да правят големи пари от продажбата на руска газ.

Интересно нали?

Вижте и

Българския народ не е защитен от неговите правителства. До кога ще го търпим това? Ние да работим много повече от гърците и сърбите, а те да живеят много по -добре от нас!

Само повече хора като президент Плевнелиев могат да защитят българския народ, съответно кой ли ще е новия президент?

Интересно нали?

Проф. Васил Цанков

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре