Сега четете
Няма да има правителства, докато диктаторът Радев не бъде преизбран (ВИДЕО)

Няма да има правителства, докато диктаторът Радев не бъде преизбран (ВИДЕО)

„Яд ги е, че не могат да са като нас. Уважаемата от мен, сив кардинал Мария Капон за мен говори за диктатор. Как ще се разхождате по София, ако има диктатура. Сега има истински диктат към нашите членове и симпатизанти. Те не са ли българи, какво ви пречат? Съревновавайте се с тях, победете ги“. Това в изказването си пред младежите на ГЕРБ Бойко Борисов.

„И на последните избори ГЕРБ е първа в България и един процент го броиха 3 дни. Не машините са проблем. От машината до софтуера е проблем – флашките. И въпреки всичко ГЕРБ е първа. Стигна се до парадокса партията, която върви надолу БСП да държи мандата. След като всички им отказаха те продължават да държат мандата. Щели да водят разговори? С кого? Или искат да разиграят нов план на задкулисието, ако са купили депутати. В петък г-н Трифонов обясни колко прозрачно вървят преговорите. Преговори се правят официално. Иначе няма лошо да си ходите на гости. Още през май предупредих, че няма да има правителство, докато диктаторът Радев не бъде преизбран. Изборите трябва да бъдат направени от вътрешния служебен министър и служебното правителство на Румен Радев. Тук са впрегнати социологическите агенции“, каза Борисов и попита в кой сектор служебният кабинет се е справил добре.

 

Според него учениците трябва да започнат учебната година присъствено. „Това, че проспахте месеци наред и не ваксинирахте, не са виновни сега децата и родителите, които да си стоят вкъщи и да ги гледат“, каза още той и добави, че правителството на ГЕРБ е понасяло множество критики по време на пандемията. „Защо всички сега са с маски, г-н Кацаров? Защо сега ни запушвате устите?“, обърна се той към здравния министър.

 

„Коя разумна държава, кой разумен народ, ще провежда избор след избор, ще харчи по половин милиард лева? Не им трябва актуализация за избори. Слагат отново напред пенсионерите. Уж актуализацията е заради пенсиите. Бъдете отговорсни. Всички, които подкрепят този бюджет трябва да променят и данъка. Иначе не е честно. Само след 5-6 месеца парите ще свършат и няма да има пари за пенсионерите. Такова повишение върви с повишение и на данъците. ГЕРБ е консервативна партия и прави еднократни харчове. Когато правиш такива дългосрочни действия, трябва да кажеш кой ще носи отговорност после, защото после един ще хване за Канада, друг за Англия и пак ще стане когато след Орешарски дойдохме да управляваме и заварихме фалиралата КТБ“, каза лидерът на ГЕРБ.

 

Вижте и

Той разкритикува и исканията на служебния кабинет за допълнителни средства в актуализирания бюджет за помощ по южната ни граница. „Направих среща във Варна между ЕС и турския президент Ердоган и започна споразумение между ЕС и Турция за милиарди евро, за да може Турция да бъде преграда пред целияв ЕС. Това е моделът Борисов. „С армия няма да се пази границата. Ще я опазиш с Анкара, с Брюксел, с дипломация. Ако не можете, потърсете ме ще ви свърша пак работа. Ще го направя за Българите, не за вас. Вие нищо не заслужавате!“, каза още Борисов. „Ред в хаоса“ няма как да се създаде, коментира още Борисов и обясни, че вече има идея за следващия слоган за парламентарни избори ще е „По-силни от хаоса“. „Това означава, че всички политически партии тряба да станем по-силни от хаоса. Егото си го начесахте. Говорихте по мен, по партията“, каза той.

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре