Сега четете
Ръководството на НДК подаде оставка

Ръководството на НДК подаде оставка

Ръководството на НДК обяви оставка без мотиви, единствено с неконкретното обяснение, че е време за нови хоризонти и промяна.

 

В емоционалното съобщение след четири и половина години на постовете си председателят на Съвета на директорите Борислав Велков и членовете Ангел Митев и Красимир Петков благодарят на колегите си и екипа на НДК, „които ни подкрепяха и видяха добрите ни намерения и свършеното в полза на НДК в тежки времена и кризисни ситуации.

 

Тримата отчитат, че са поставили основата на нова управленска култура, „в която няма корупция, няма мои и твои, водени единствено и само от интересите, просперитета и репутацията на НДК“.

 

Те благодарят и на екипа на Министерството на културата и пожелават успех на следващия управленски екип, „който да направи онези задълбочени реформи и преструктуриране, които са належащи, за да може НДК да оцелее и да тръгне по пътя на просперитета и съвременните стандарти в управлението на съвременните конгресни и културни центрове.

Преди време служебният министър на културата Велислав Минеков обяви, че в НДК започва одит на последните пет години, като основният мотив беше голяма загуба на комплекса. Досега официална информация за резултатите от проверката няма.

ИНФОРМАЦИЯ ОТ СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА НДК

 

Време за нови хоризонти, време за промяна.

След почти четири години и половина Съветът на директорите на НДК взе решение да депозира своите молби за освобождаване до министъра на културата.

Благодарим на всички колеги и на целия екип на НДК, които ни подкрепяха и видяха добрите ни намерения и свършеното в полза на НДК в тежки времена и кризисни ситуации.

Благодарим и на тези, които през годините изхабиха кофа с мастило! Еднакво мотивиращо е. Едното ти дава криле, другото те надъхва да покажеш, че доброто има място в НДК. Най-важното е, че поставихме нова управленска култура, в която няма корупция, няма мои и твои, водени единствено и само от интересите, просперитета и репутацията на НДК като най-големия конгресен и културен център в България, в който са проведени най-значимите конгресни и културни събития в новата ни история.

Вижте и

Със сигурност има и несвършено! Но за себе си знаем, че сме правили всичко, което е било по силите и възможностите ни в турболентни времена.

Благодарим на екипа на Министерството на културата и искрено пожелаваме успех на следващия управленски екип, който да направи онези задълбочени реформи и преструктуриране, които са належащи, за да може НДК да оцелее и да тръгне по пътя на просперитета и съвременните стандарти в управлението на съвременните конгресни и културни центрове.

 

Борислав Велков – председател на Съвета на директорите

Ангел Митев – член на Съвета на директорите и изпълнителен директор

Красимир Петков – член на Съвета на директорите

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре