Сега четете
Джамбазки, ВМРО: Бъдещето на европейския континент, и в частност на България, е поставено отново под заплаха

Джамбазки, ВМРО: Бъдещето на европейския континент, и в частност на България, е поставено отново под заплаха

Популисткото използване на темата „миграция“ трябва да спре. Нужни са действия, не думи!

Острата реакция на българския представител в Европейския парламент и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки, публикувана във Фейсбук,  е по повод засиления мигрантски натиск по границата на България. За броя на нелегално преминалите и тези, които правят опит да го направят, нямаме официална информация, тъй като такава служебният кабинет не предоставя публично. Факт е обаче, че зачестяват случаите на случайно заловени групи здрави млади мъже, за които се твърдеше преди време, че са „клети майки с деца“. За това ние от ВМРО предупреждаваме от много време. И не само предупреждаваме. Ние от ВМРО се преборихме преди години талазите от афганистански, пакистански и африкански „майки с деца“ да не изнасилват, грабят и убиват сънародниците ни. Те бяха почти превзели центъра на столицата ни и опустошаваха населените места, в които бяха настанявани.

Днес този проблем отново е на дневен ред. За това плахо призна и служебният вицепремиер и министърът на вътрешните работи Бойко Рашков тези дни. Но само толкова. А проблемът е много сериозен и той е ценностен. Той е цивилизационен.

Притеснителното е, че днес, когато се водят поредните разговори за официално правителство, не виждаме този въпрос да стои на дневен ред. Нека оставим космоса и междуличностните проблеми за момент и да помислим за Родината си.

Бъдещото правителство трябва да поиска от ЕС допълнително финансиране, тъй като ние сме външна граница на Съюза и всички държави, които са част от този съюз, имат солидарна отговорност към заплахата, категоричен е още Джамбазки.

Борбата е за България, борбата е да защитим Европа!

Прилагаме и пълния текст на позицията на Ангел Джамбазки във Фейсбук:

Днес стана модерно разни хора да се упражняват по темата миграция, но е редно да им напомня, че ние от ВМРО сме тези, които години наред работят за ограничаване на наплива на нелегални мигранти. Ние се обявихме против „Пакта за миграция“ и сме единствените, които защитаваме тезата, че на територията на Европа не трябва да бъдат допускани нелегални мигранти. Защото днес от криминалните хроники отново става ясно, че профилът на мигрантите, пристигащи у нас, е на млади мъже от Афганистан, Сирия и Ирак. А в последните седмици всеки ден в столицата се задържат бежанци, които са много далеч от определението „клети майки с деца“

Трябва да напомня, че Красимир Каракачанов, в ролята си на министър на отбраната, изпрати 600 военни да охраняват българската граница. Трябва да напомня също, че ако не бяхме ние да изискаме изграждането на защитно съоръжение по границата, то ситуацията щеше да е още по-тежка. Щяхме да станем свидетели на препълнени лагери и неминуемо напрежение. Всички ние виждаме какво се случва около различните лагери за нелегални имигранти в Гърция. Аз и моят съратник Карлос Контрера сме хората, които поискахме лагерите за нелегални мигранти в София да бъдат затворени и изведени извън столицата. За съжаление, не бяхме чути. Това наше предложение все още е в сила и се надявам да бъде взето предвид.

 

Вижте и

Бъдещето на европейския континент, и в частност на България, е поставено отново под заплаха. Конфликтите в Близкия Изток се разпалват и предстоят времена на засилващ се миграционен натиск. Ето защо съм убеден, че засилената охрана на границата е абсолютно необходима, както и струпването на армия. Освен това бъдещото правителство трябва да поиска от ЕС допълнително финансиране, тъй като ние сме външна граница на Съюза и всички държави, които са част от този съюз, имат солидарна отговорност към заплахата. Каквото и да говорят днес, ние сме тези, които можем да представим биография по темата за нелегалната имиграция, ние сме тези, които предлагаме решения и ние сме тези, които се обявихме срещу либералната глупост Европа да бъде превърната в имигрантско гето.

 

Борбата е за България, борбата е да защитим Европа!

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре