Сега четете
Ролята на обществените медии в Европа в МеГра

Ролята на обществените медии в Европа в МеГра

Каква е ролята на обществените медии за развитието на медийната среда в Европа в последният пети епизод от втория сезон на подкаста за медийна грамотност на БНТ

26 юли 2021 г. /понеделник/

В последния пети епизод от втори сезон на подкаста за медийна грамотност на БНТ „МеГра“, журналистите от нюзрума с най-високо обществено доверие разговарят за ролята на обществените медии за развитието на медийната среда в Европа. Водещата на „По света и у нас“ Аделина Радева, водещата на „Денят започва“ Христина Христова и репортерите Татяна Йорданова и Милена Кирова анализират ролята на обществените медии и твърде много ли навлязоха обикновените хора в правенето на новини и публицистика.

От епизода ще научите повече за методологията на финансиране на BBC, дали източниците на информация са скъсали връзката с потребителите, от една страна на барикадата ли са медиите и публиката. Панелистите във втория сезон на МеГра разсъждават върху темата медиите или публиките са по-полярализирани, сериозни ли са тези процеси и защо се случват.

Вижте и

Слушайте епизод 5 от сезон 2 на „МеГра“ ТУК

„МеГра“ /сезон 2/ се реализира с финансовата подкрепа на Европейския парламент, а всички епизоди на поредицата са достъпни за слушане, в обновените сайтове www.bnt.bg и www.bntnews.bg, в подкаст и YouTube каналите на БНТ.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре