Сега четете
4 причини защо мъжете губят интерес след секс

4 причини защо мъжете губят интерес след секс

Някои взаимоотношения просто не успяват да се развият във връзка. И това е съвсем нормално. Но често и мъжете, и жените влизат в сексуални забавления с напълно разминаващи се представи за това какво следва. Какво може да накара един мъж да загуби интерес след секс?

 

Той е играч и всичко, от което се нуждае е просто секс

 

В живота на един мъж има етапи, в които той търси само сексуални контакти и нищо повече. Дали това ще се случи през неговите 20, 30 или 50 години, можем да гадаем. При всеки е различно. Сексуалните контакти повдигат егото на мъжа, особено на Играча, който дори във връзка си остава такъв. Затова преди да пристъпите към друг вид интимност, гледайте за предупредителни знаци, освен ако и вие не търсите само забавление, пише struma.bg.

 

Похотта го е заслепила

 

Често се случва силното сексуално влечение да бъде объркано с влюбване. Причината един мъж да загуби интерес след секс е, че може би наистина е имал намерение да опита да създаде сериозна връзка с вас, но в даден момент осъзнава, че не ви познава достатъчно или не харесва определени черти от характера ви, напълно се разминавате. Похотта изменя нашето реално виждане и лесно може да ни заблуди, че има химия помежду ни.

 

Липсва сексуална химия

 

Тя е важна и за двата пола и това е още една причина един мъж да загуби интерес след секс. Сексуалната несъвместимост е напълно нормална. Понякога е нужно повече време, за да се напаснем, опознаем и открием кой какво харесва.

 

Вижте и

Но дали имаме желание за това си проличава още в началото на взаимоотношенията. Често когато липсва химия на емоционално ниво, нея я няма и в спалнята.

 

Страхува се, че взаимоотношенията ви се задълбочават

 

Като по-емоционални същества, жените са по-склонни след хубав секс да започнат да изпитват привързаност. Тогава започват да показват с поведението си, че очакват между тях да се случи нещо повече от секс. Когато мъжът не е на тази честота, той се отдръпва, губи интерес, защото на този етап от живота си може да няма нужда да създава сериозна връзка.

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре