Сега четете
Българите предпочитат да мизерстват в чужбина, защото…

Българите предпочитат да мизерстват в чужбина, защото…

Изключително важно е в една държава да има честно, безпристрастно правосъдие, за да може всеки един гражданин да си търси правата.

Въпросът не е защо българите в чужбина не живеят толкова добре, когато са наети на по-ниско платена работа, а защо изобщо са там, а не у  нас. Ами защото очевидно нещо от България ги гони, очевидно, ако стоят тук, ще имат още по-ниско заплащане.

Те вероятно имат близки, семейство, за които трябва да се грижат и очевидно с парите, които получават тук, не могат да го правят. Затова са преценили, че ако отидат в страна с по-висок стандарт, колкото и мизерен живот да имат, ще е по-добър от тук и ще успеят да изпълнят ангажиментите към близките си.

Това коментира в ефира на Нова тв журналистът Асен Григоров.

Вижте и

Т.е. трябва да си направим държавата по-хубава и по-привлекателна, за да може тези хора да си останат у нас, посочи той.
Другият вариант на същия е процес, когато българите живеят у нас, но работят за чуждестранни компании, а не за самата държава, допълни Сандра Петрова.

В тази ситуация ние сами сме си виновни и хората, които отиват в чужбина без да са наясно с всички подробности за условията, проявяват безхаберие спрямо себе си, допълни тя

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре