Сега четете
Путин: Медийният образ на Байдън няма общо с действителността

Путин: Медийният образ на Байдън няма общо с действителността

Медийният образ на американския президент Джо Байдън няма нищо общо с действителността. Това заяви президентът на Русия Владимир Путин, като определи американския си колега като професионалист, който е много концентриран по време на преговори.

Помолен от випускници на Висшата школа за държавно управление да сподели личните си впечатления от Байдън, Путин заяви, че въпреки дългия полет и смяната на часовите пояси, американският лидер е бил бодър по време на преговорите:

„Образът на президента Байдън, който рисува и нашата, и даже американската преса няма нищо общо с действителността. Той изглежда бодър. Разговаряхме на четири очи два часа, а може би и по-дълго. Напълно наясно е с материята. От време на време поглеждаше записките си, но всички го правим“.

Владимир Путин за пореден път изтъкна професионализма на Джо Байдън и определи атмосферата по време на вчерашните преговори в Женева като доброжелателна:

Вижте и

„Обстановката беше достатъчно доброжелателна. Струва ми се, че успяхме да си изясним позициите по ключовите въпроси. По много въпроси те се разминават. Зафиксирахме различията си, но в същото време определихме направленията, по които можем да говорим за евентуално бъдещо сближаване на позициите“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре