Сега четете
Ще започна в най-кратко време преговори с концесионерите за намаляване на цените на плажните принадлежности

Ще започна в най-кратко време преговори с концесионерите за намаляване на цените на плажните принадлежности

Ще започна в най-кратко време преговори с концесионерите за намаляване на цените на плажните принадлежности. Това каза служебният министър на туризма Стела Балтова по време на пресконференция, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

 

Тя поясни, че още с влизането в институцията е попитала защо не са направили предоговаряне на концесионните договори. „В момента се работи именно по тези въпроси. Ще започна в най-кратко време преговори с концесионерите за намаляване на цените на плажните принадлежности, което ще бъде обвързано с концесионните им такси. Надяваме се, че ще постигнем такива договорености. Това, разбира се, ще стане с решение на Министерски съвет“, каза още служебният министър на туризма.

 

Стела Балтова заяви, че очаква това да се случи в края на месеца. „Нашата цел и нашата отговорност това да стане преди започването на активния сезон, който очакваме да бъде в началото на месец юни“, каза още министър Балтова

 

Вижте и

Тя отчете, че летният сезон е бил открит в началото на месец май, но не може да бъдат предоговорени всички договори за толкова кратко време.

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре