Сега четете
Инж. Георги Гугучков встъпи в длъжност областен управител на В. Търново

Инж. Георги Гугучков встъпи в длъжност областен управител на В. Търново

Новия областен управител на Велико Търново инж. Георги Гугучков встъпи в длъжност днес. За сега заместниците му инж. Детелина Борисова и Ивета Кабакчиева не са освободени от длъжността си в Областната администрация. Полковникът от резерва Георги Гугучков е с висше военно образование.

Минал е през всички нива в професията. Военослужещ е до 2001 година в Горна Оряховица. Женен с две деца.

Областният управител представи приоритетите си в работата, поставяйки акцент върху организирането на предстоящите избори. „Целта ми е създаване на спокойна атмосфера за работа и още от първия ден проведох среща с целия състав на Областна администрация и заместник-областните управители. Няма да бъдат толерирани никакви прояви на партийни пристрастия в областна администрация“, каза той.

Промяната в управлението на администрацията не трябва да окаже никакво влияние върху изпълнението на ежедневната работа, която се върши в Областна администрация. Тук работят професионалисти с дълъг стаж и моето навлизане с тяхна помощ ще бъде бързо, без сътресения и негативни последици.

Ще продължи контролът над разпространението на коронавируса, предстои ми среща с директора на Регионалната здравна инспекция д-р Евгения Недева. Всички мерки, които са разпоредени, ще бъдат изпълнени.

Другият приоритет е подготовката и нормалното притичане на парламентарните избори през юли. Всичко, което се изисква от мен, ще бъде направено“, каза той.

Вижте и

Гугучков бе посрещант от двете зам. областни управителки с икона на Свети Георги, която те му подариха, за да го пази и закриля в работата му занапред.

Автор: Мирослав Дечев

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре