Сега четете
ПРИЗНАНИЕ: Наш колега става Началник на кабинета на Министъра на Правосъдието

ПРИЗНАНИЕ: Наш колега става Началник на кабинета на Министъра на Правосъдието

Началник на кабинета на Министъра на Правосъдието проф. Янаки Стоилов става нашият колега и нов автор Мариян Карагьозов. Той е юрист, който завършва докторантура по балканистика в БАН, доскорошен журналист.

Освен автор на рубрика в Любословие.БГ експертът по Турция и Близкия Изток и бивш кореспондент на БНР в Истанбул Мариян Карагьозов ръководството на UNA News България в качеството на главен редактор.

Карагьозов е възпитаник на НГДЕК „Св. Константин-Кирил Филисоф“, завършил е право в СУ „Св. Климент Охридски” и бакалавърска степен по „Ориенталистика“ в НБУ. Написал е монография за съвременната турска външна политика и в момента завършва и дисертацията си в Института за балканистика – БАН, посветена на турската външна политика спрямо Близкия изток (2002 – 2011 г.). Той е автор на статии в периодичния печат за Турция и арабските страни, а като коресподент на БНР в югоизточната ни съседка е отразявал турската вътрешна и външна политика и е интервюирал политически лидери, експерти и представители на гражданските, деловите и академичните среди.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре