Сега четете
От началото на великденските празници досега са загинали 18 души по пътищата

От началото на великденските празници досега са загинали 18 души по пътищата

От началото на великденските празници досега са загинали 18 души по пътищата. Това каза инспектор Лъчезар Близнаков от „Пътна полиция“ на брифинг във връзка очаквания засилен трафик през деня по пътищата на страната, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Всички камери за контрол на скоростта са на пътя. Осигури сме допълнително полицейско присъствие, така че да се преустановят нарушенията с шофирането в аварийната лента по магистралите. Допълнителни сме подсигурили екипи, които да подпомагат движението в посока Димитровград, ако възникне някакъв инцидент на път II-66 – обхода около Стара Загора“, посочи Близнаков.

 

„На Владая са осигурени две ленти за вход в София. Навсякъде на входовете на столицата има полицейски служители, които ще регулират и подпомагат движението“, добави той.

 

„Ако всички са дисциплинирани, шофират търпеливо и отговорно и не се стигне до някакви инциденти на магистралите, на каквито бяхме свидетели на изнасянето, не би следвало да има усложнения с трафика. Подготвени сме, ако възникнат инциденти. Както апелирахме в началото, за леки произшествия нека водачите да преместват автомобилите си, защото видяхме всички до какви задръствания доведоха едни елементарни произшествия“, заяви Близнаков.

Вижте и

 

„Равносметката за великденските празници показва, че досега са загинали 18 души по пътищата. Това изобщо не е малко. Доста са нарушенията, свързани с алкохола. От началото на празниците тече такава операция, която ще приключи днес вечерта. Доста са нарушенията по тази линия. Колкото и да апелирахме и да обявявахме, че всички камери са на пътя, имаме доста нарушения на скоростните режими“, допълни той.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре