Сега четете
Волгин: „Има такъв народ“ вече е победил ГЕРБ

Волгин: „Има такъв народ“ вече е победил ГЕРБ

Популярен наш журналист направи смела прогноза за изборите през юли. Слави Трифонов проговори в първото си интервю пред Българското национално радио. В предаването „Политически некоректно“ лидерът на „Има такъв народ“ обяви, че ще отговори след изборите на въпроса дали иска да бъде премиер.

 

Пред Петър Волгин той разкри и политическите си убеждения като се определи за десен консерватор, чиято амбиция е „Направеното от ГЕРБ да бъде изчегъртано“.


„Обадих се на Слави Трифонов, поканих го за интервю и той се съгласи. С интервюто той направи поредната крачка към заместването на ГЕРБ в политическото пространство“, това каза в „Неделята на NOVA“ журналистът Петър Волгин.

Според него Трифонов не е изненадан от успеха на „Има такъв народ“, а той и хората в партията много добре знаят какво искат и те се явяват на избори, за да спечелят.

Журналистът вярва, че всеки може да се занимава с политика, като няма голямо значение какво си завършил, а е нужно да имаш усет за политика, пример за това е и премиерът Бойко Борисов.

„Има такъв народ“ вече е победил ГЕРБ, те ще спечелят изборите, ако убедят противниците на ГЕРБ, че те се реалната алтернатива“, убеден е Волгин.

Той припомни на онези, които подценяват или се отнасят с пренебрежение към шоумена, че Слави Трифонов не е просто телевизионен водещ, но също е предприемач и бизнесмен.

Вижте и

За Петър Волгин основнота битка на предстоящите избори ще бъде между „Има такъв народ“ и БСП, като е напълно възможно социалистите да отидат и на четвърто място, което не означава, че Корнелия Нинова може да загуби поста си, но реакции към нея ще има.

Той подчерта, че отговорите на Трифонов по отношение външната политика и Русия са били отговори на политик и изцяло в рамките на политкоректността.

Волгин смята, че Слави Трлифонов не би трябвало да става премиер, той може да бъде лице на формацията, но ролята на министър-председател ще наруши ореола му, пише nova.bg.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре