Сега четете
Слави Трифонов потвърди, че ще върне мандата за съставяне на правителство

Слави Трифонов потвърди, че ще върне мандата за съставяне на правителство

Лидерът на втората по численост политическа сила – Има такъв народ“, Слави Трифонов обяви във „Фейсбук“, че формацията му ще върне мандата за съставяне на правителство, тъй като няма необходимия брой депутати или партньори, за да му осигури стабилно парламентарно мнозинство.
„Предлаганата подкрепа е от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани. И това тяхното не е подкрепа, а зависимост“, посочва Трифонов. Готовност за подкрепа на кабинет с мандата на „Има такъв народ“ заявиха новите формации в парламента – „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън“, но те не могат да осигурят мнозинство от поне половината депутати. Старите партии – ГЕРБ, БСП или ДПС, също обявиха, че биха дали гласове за формиране на правителство, но до момента партията последователно отхвърля подобна възможност.
Трифонов обяви, че кандидатът за премиер на партията му ще бъде световният шампион по шахмат Антоанета Стефанова, която има икономическо образование и говори пет езика. Тя обаче ще върне проучвателния мандат „на секундата“, се посочва в съобщението.
Слави Трифонов завършва с намек за предсрочни избори: „законът, Конституцията и демокрацията ни дават възможност да направим по-добър избор“.
Слави Т. Трифонов

преди 18 минути

За наша радост има българи, които ни карат да се гордеем. Пред света. Ето например, имаме двама световни шампиони по шах. Веселин Топалов и Антоанета Стефанова. Световните шампиони по шах са обожествявани по света. За тях се пишат книги, правят се филми и имената им са изписани със златни букви в световната история. И ние имаме двама.
Нашето предложение за министър-председател е световният шампион по шах Антоанета Стефанова. Тя има икономическо образование и говори пет

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре