Сега четете
За нас българският избирател го поставяме на първо място

За нас българският избирател го поставяме на първо място

Това каза Бойко Борисов от болницата, където снощи беше приет за травма на коляното. „Те сега се радват, че куцам, но главата ми е здрава“, каза Борисов.

„Партията единодушно застава зад Даниел Митов, след това за министър на отбраната – Румен Христов. Не мога кажа, че някой от министрите е работил слабо. Предложих на Красимир Каракачнов да остане и в този кабинет военен министър. Той обясни, че приема вота на избирателите, че не са го пуснали в парламента. Аз му предложих, искам да се знае. Такова е времето, такива са изборите“, коментира Борисов.

За министър на културата той обяви името на Калин Вельов, а за министър на туризма – Любен Дилов-син. Александър Иванов пък е предложението за министър на регионалното развитие и благоустройството.

Вижте и

Томислав Дончев, Екатерина Захариева, Кирил Ананиев, Десислава Ахладова са предложени на постовете, които заемаха в кабинета „Борисов“ 3, съответно вицепремиер, министър на външните работи, министър на финансите и министър на правосъдието. Ивелина Василева е предложена за министър на околната среда и водите. Десислава Танева остава предложение за министър на земеделието. Делян Добрев е номиниран за министър на енергетиката. Жечо Станков е предложението за министър на енергетиката.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре