Сега четете
Няма нужда да се лъжем. Този парламент няма да изкара пълен мандат

Няма нужда да се лъжем. Този парламент няма да изкара пълен мандат

Кадър БТВ

„Има депутати, които бяха на жълтите павета и които ядоха бой от полицията“.

Няма нужда да се лъжем – този парламент едва ли ще изкара пълния си четиригодишен мандат. Това каза заместник-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов в началото на 45-ото Народно събрание.

„Имаме парламент, който е различен от всички предишни. Той е различен, защото закъсня с 6 месеца. Закъсня с 6 месеца, защото предишните управляващи се бяха вкопчили във властта и отказаха да изпълнят една от основните процедури в демокрацията – предсрочни избори. Този парламент е различен, защото в него има представители на хората, които протестираха една година. Има депутати, които бяха на жълтите павета и които ядоха бой от полицията. Няма нужда да се лъжем, че този парламент едва ли ще изкара пълния си четиригодишен мандат. Не е ясно колко ще изкара, ще работи толкова, колкото трябва и ще стане ясно съвсем скоро“, заяви още Тошко Йорданов, цитиран от Факти.

Той коментира и какво трябва да се промени при следващи избори.

„Българите в чужбина да може да гласуват по пощата, да се махне ограничението за секциите, да има 100 % машинно гласуване, да се избере нова Централна избирателна комисия, да има видеонаблюдение по време на вота“, обясни Тошко Йорданов.

Вижте и

„Имаме парламент, който е различен от всички предишни, защото закъсня с 6 месеца. Предишните управляващи се бяха вкопчили във властта и отказаха да изпълнят една от основните процедури в демокрацията – предсрочни избори. Този парламент е различен, защото в него има представители на хората, които протестираха една година“, поясни той.

От „Има такъв народ“ заявиха и, че искат намаляване на субсидиите на партиите. 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре