Сега четете
С помощта на мем, родители напомниха на децата си за почистването на къщата

С помощта на мем, родители напомниха на децата си за почистването на къщата

МЕМ

Отглеждането на деца не е лесен процес, при който разликата между поколенията е особено остра. Често тя е тази, която пречи на членовете на семейството да говорят на един език и да се разбират. Но какво, ако се окаже, че понякога думите изобщо не са необходими за взаимно разбиране и всяка ситуация може да бъде разрешена по много забавен и креативен начин?

Родителска общност, наречена „Mum Junkie“, сподели на страницата си във Facebook нов начин да покаже на децата колко са разочаровани, без да си отварят устата. За целта на майките им трябва само лист хартия с образа на легендарния мем „Are you kidding me?“ (Шегуваш ли се?).

Известният мем се появи през 2010 г. и може би времето на популярността му е останала назад. Той обаче толкова точно предава настроението на родителите в борбата им с децата за поддържане на чистота, че сега определено чака втора вълна от успех!

 

Всичко, което родителите правят, е да оставят бележки с мем до нещата, разпръснати из къщата, като по този начин привличат вниманието на децата към собствените им нарушения. А мъмренето на деца никога не е било толкова забавно!

Уморени ли сте от звука на собствения си глас? Ето новата стратегия и въпросният мем. 

 

Отсега нататък родителите не трябва да повтарят сто пъти: „повдигни чорапа“, „изхвърли обвивката“, „постави четката за зъби на място“. Популярен мем ще го направи вместо тях.

Вижте и

 

Много родители вече са оценили хумористичния подход към вековния проблем:

„Страхотна идея! Определено трябва да го изпробвам!“
„Не съм сигурен дали това ще работи за децата ми, но определено ще го направя за забавление!“

„Мисля, че тази шега ще се хареса на децата ми толкова много, че ще изхвърлят още повече, за да оставя бележки с мем възможно най-често.“

Източник: twizz.ru

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре