Сега четете
Нинова: Ние ще дадем своите гласове за политики, ако Слави Трифонов направи кабинет

Нинова: Ние ще дадем своите гласове за политики, ако Слави Трифонов направи кабинет

Ние ще дадем своите гласове за политики, ако Слави Трифонов направи кабинет. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ. Тя заяви, че БСП не се натрапва.

„Претърпяхме тежка загуба, но сме в ситуация на сила, без която не може. На ключов фактор в парламента, без чието решение и гласове и подкрепа не може да се състави правителство. Загубихме, но сме в ситуация да сме една от определящите сили какво ще се случи в България“, каза Нинова.

Тя коментира обявеното от ГЕРБ и ДПС за евентуална подкрепа на кабинет на Слави Трифонов. „Това, което изредихте изглежда малко безпринципно. Протестните партии се заявиха за битка с досегашния модел на управление. Няма никаква логика, ако правят правителство, да търсят подкрепа от досегашния модел. Могат да се правят всякакви провокации, но ако сме принципни, би трябвало да се направи обединение на партии, които преди и сега са проявявали нетърпимост“, посочи още Нинова.

Вижте и

Лидерът на БСП заяви, че преди и по време на кампанията партийни хора и всякакви говорители и анализатори са внушавали и продължават да внушават, че БСП и ГЕРБ са се договорили. „Че аз и Борисов сме си стиснали ръцете, че ще правим коалиция. Питайте ме. Тези неща не трябва да се забравите и аз питам къде са тези хора сега? Поканете ги да кажат защо лъгаха. Аз знам защо, за да отнемат от алтернативността на БСП“, допълни още Нинова. Тя подчерта, че коалиция с ГЕРБ е 100 % невъзможна

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре