Сега четете
Христо Мутафчиев демонстрира физзарядка, а Милена Славова кара рокерски мотор по чипровски килим

Христо Мутафчиев демонстрира физзарядка, а Милена Славова кара рокерски мотор по чипровски килим

Тази събота (10 април 2021 г.), отваряме отново портала за забавление с щурото шоу „Събота вечер с БНТ“ с водещ Митко Павлов.

Христо Мутафчиев, ще ни разкаже куп забавни истории, сред които как са го преследвали мутри, за да… му върнат пари. Актьорът споделя какво се случва с него, когато трябва да целуне колежка на сцената. Освен това, Христо ще проведе вечерна физзарядка и ще покаже на водещия техники, които е усъвършенствал с фитнес треньорката си.

За първи път в световната история на телевизията, рок легендата Милена Славова, ще кара рокерски мотор по чипровски килим в студиото на „Събота вечер с БНТ“. Ще научим как и дали, жената с екстравагантни визии приема модерните прически на дъщеря си и как с помощта на ножица, кабел и мощен токов удар можете да оформите бретона си. Задават се и нови хитове от дуета Милена и Митко Павлов, които ще чуете и видите за първи път тази събота.
За да е още по-горещо, на гости на Павлов ще бъде и скандалната Санта Китана заедно с балета си. Изпълнението, което ще покажат е за червена точка. Не една, но колкото и червени точки да сложим – все ще са им малко.
Фитнесът за широки усмивки отваря в събота по БНТ1.
Гледайте „Събота вечер с БНТ“ тази събота, 10 април, в 21:00 ч.

За предаването

Още преди старта си през септември, новото съботно вечерно-развлекателно шоу на БНТ 1, обеща да не бъде поредното забавно предаване, създадено в изконните традиции на българското токшоу, а формат, който ще поддържа коремната ви преса във форма… чрез смях. И спази обещанието си.
Екипът се е постарал да забавлява всички пред малкия екран, като показва най-абсурдните и най-странните новини, чрез впечатляващи видеа и комични колажи. А гостите са много, но без интервютата, повтарящи шаблонните диалози, завършващи с въпроси относно бъдещите творчески планове. Всяка събота вечер зрителите виждат познати лица, но в напълно нова светлина, които се изправят пред предизвикателства, игри, експерименти и провокации – поднесени с много хумор и по нов, нетрадиционен начин.
Шоуто представя и много нови личности, чиито истории ще накарат устата ви да стои отворена поне 60 минути. А след това неминуемо ще говорите за тях с приятелите си!
Разбира се, че има и водещ. Е, той не е просто тв водещ, защото това е Митко Павлов, а втори като него няма!

Вижте и

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре