Сега четете
Говори Кандидата: Симеон Славчев, МИР

Говори Кандидата: Симеон Славчев, МИР

Промяната в българската политика идва, като всичките кандидати на ПП МИР представляват експертния потенциал на българската нация във всяка една област. Това заяви в рубриката „Говори Кандидата“ на сайта Любословие.бг председателят на ПП МИР Симеон Славчев. „Призовавам българските граждани да гласуват машинно, защото само по този начин гласът им няма да бъде подменен и да не се доверяват на хора, които стоят само на билбордовете, но не решават истинските проблеми на хората“, заяви Симеон Славчев.

Той уточни, че 90% от листите за кандидатите за народни представители на партията са от гражданската квота и са доказани експерти в областта си. „Ние не сме професионални политици. Нашите кандидати са експерти от всяка една област и те са се доказали като такива. Имаме изключително качествени хора и експертен потенциал“, уточни още той. Симеон Славчев каза, че дигитализацията и въвеждането на електронно правителство е основният приоритет на ПП МИР. Той ще улесни живота на българските граждани, но също така и ще допринесе значително за намаляването на корупцията. Той коментира, че трябва да се въведе и Закон за управление при кризи, както и Министерство за бедствията и авариите.

Това ще даде възможност не само за по-добра реакция при всякакви извънредни ситуаци, включително и пандемии, но и ще предотврати такива. „Антиправителственият протест успя да събуди гражданското общество у нас, но за огромно съжаление лозунгът на справедливото гражданско недоволство беше откраднат без каквото и да било позволение на протестиращите. Никой не им е позволявал това“, коментира още Симеон Славчев. Той заяви, че ПП МИР има етични правила и норми, които твърдо се отстояват и не стоят просто на хартия. „Смятам, че всеки един кандидат за народен представител трябва да притежава Морал, Инициаивност и Родолюбие.

Това са трите най-ценни качества, за да можем да бъдем най-полезни за хората“, коментира още председателят на ПП МИР. Той уточни, че по отношение на икономиката партията залага на развитието на четири основни отрасъла. Симеон Славчев, ПП МИР: Готвят поредната подмяна на изборите Задава се поредната подмяна на изборите. За това предупеди председателят на ПП МИР Симеон Славчев, който призова българите да излязат м… Прочети повече По отношение на туризма страната трябва да използва потенциала си и да се развива като скъпоплатена туристическа дестинация, уточни още Славчев.

Вижте и

Той представи развитието на транспорта и инфраструктурата като съществена за развитието на икономиката. Селското стопанство трябва спешно да се развие, защото по време на пандемия стана ясно, че страната ни вместо да изнася селскостопанска продукция внася такава и това трябва да се промени, коментира още той. Основен приоритет на ПП МИР е и дигитализацията и развитието на високоекологични технологии. „Ние залагаме на модела на пазарно-социално стопанство. Това е немският модел, който измъкна Германия от тежкото й икономическо състояние от Втората световна война. Той набляга на индустриализация на страната и на даване на възможност на всеки отделен човек за стопанска инициатива“, заяви още Симеон Славчев.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре