Говори Кандидата: Христо Дунчев, Партия на Зелените

Говори Кандидата: Христо Дунчев, Партия на Зелените
Както винаги приоритетите ни са съхранение на уникалната българска природа, чиста околна среда, България – страна без ГМО, заяви Христо Дунчев от ПП Партия на Зелените в интервю пред Любословие.БГ.

Освен това партията ще се бори за подобряване качеството на въздуха и водите, програми за почистване на речните корита, справяне с незаконните сметища, намаляване употребата на пластмаса и пластмасови изделия и замяната им с биоразградими продукти.

„Ние в Партия на зелените ще работим за спазване на законността при строителството по Черноморското крайбрежие и в българските планини“, подчерта Дунчев. Особено внимание ще отделят на контрола върху актовете на изпълнителната и законодателната власт, за да не се променят тихомълком нормативни актове в защита на лобистки интереси.

Партия на зелените ще бъде гарант за спазване на екологичното законодателство в страната.

За автора

Luboslovie Bg

Първото българско списание, издадено от Константин Фотинов за пръв път през 1844 г. в гр. Смирна (дн. Измир). С него е поставено началото на българския периодичен печат. На 1 април 2013-та година, 169 години след началото на първото издание на списание „Любословие”, поставяме началото на неговото онлайн издание

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвай ни

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

За да пребъде нашето слово!

Партньори