Сега четете
Видео заснемане от фотоапарата, през камерата до дрона

Видео заснемане от фотоапарата, през камерата до дрона

Видеозаснемане – професионално заснемане на видеоклипове, цялостна видео продукция и изработка на видео реклама.

Екипът на Любословие е наясно, че в днешно време пазарът е наситен с най-различни фирми и фрийленсъри, които предлагат видеозаснемане. Вие като клиент имате възможност да избирате от плетора от професионалисти (и не чак дотам такива). Не знаем какъв краен резултат ще получите от тях, но знаем какво ще получите от нас.

Ние сме Любословие и благодарение на огромния си опит Ви предлагаме услугите професионално видеозаснемане (заснемане на видеоклипове), изработка на видео реклама и видео монтаж.

Това добре, но става и още по-добре – ще получите всичко това на разумни цени. Екипът ни е съставен от професионални фотографи, сценаристи, режисьори, оператори и видеомонтажисти. Ние сме въоръжени с най-качествена и модерна снимачна техника. Готови сме да материализираме вашите идеи и желания в перфектното видео.

Видеоклипът е доказано най-добрият начин да запечатаме значимите за нас моменти и събития, които оставят дълготрайна следа в живота ни. Писаното слово обяснява ставащото, снимката запечатва мига, но видеото ни прави съпричастни към заснетото, превръща ни в главните герои, улавя неуловимото и разказва истории.

Креативните рекламни видео материали, които заснемаме и създаваме са част от живота
Създадени с душа и сърце от професионалисти със страст към професията си, заснетите от нас видеоклипове визуализират всяка ваша идея, проява, събитие или каквато и да било друга активност. Чрез професионално видеозаснемане ние ще ви помогнем да се представите пред света още по-пълнокръвно. Ще визуализираме атрактивно това, което правите и което сте, да достигнете безотказно до всеки ваш потенциален клиент.

Възползвайте се от услугата ни за видеозаснемане, цялостна видео продукция и за да предадете съобщения и информация, които да достигнат до вашата целева група от партньори или клиенти. Ние предлагаме пълния пакет от услуги за реализирането на вашите маркетинг цели – планиране, криейтив и написване на сценарий, заснемане на видеоклипове, видео монтаж и цветни корекции, видео анимация, озвучаване с глас зад кадър и звуков дизайн.

При нас ще получите напълно завършен процес – от първия разговор, през планиране, заснемане и пълна пост-продукция до финалното стискане на ръце. Всичко това можем да ви предложим на перфектната цена!

Да уловим красотата, елегантността и емоцията на Вашата сватба! Сватбеният ден безспорно е един от най-специалните дни в живота на всеки човек. Нека заедно го превърнем в шедьовър с красиви изображения и реална картина!

И ОЩЕ: 

Също така предлагаме професионална фотография, заснета с творчески усет и стил, която ще остане завинаги да разказва историята на Вашата сватба, кръщене на децата ви и професионално видео-заснемане, за да запазим още по-реален спомена от този вълнуващ, прекрасен ден!

Екипът на Luboslovie.BG се състои от ентусиазирани за работа хора, с богат опит в реализацията на сватбени снимки и видеозаснемане на сватбения ден. Ние сме готови да Ви предложим широка гама от видео и фото услуги, за да удовлетворим желанията Ви и остане съхранен за поколения напред Вашият приказен ден!

Видео-операторите ни и професионалните ни сватбени фотографи няма да пропуснат да запечатат нито един момент от Вашето щастие! Наемането на фотограф и видео-оператор от нашия екип е гаранция за добро качество на разумна цена.

Богатият опит във видео и фото заснемането на сватбени тържества и професионалното отношение на екипа ни е гаранция за качество и удовлетвореност за Нашите клиенти.

През последните години професионалното заснемане с дрон се превърна в хит, но знаете ли как се е появил дронът и какви са причините за неговото създаване? През 30-те години на миналия век дронът е разработен в Обединеното кралство с военна цел. Позитивите при този апарат е, че е безпилотен, автономен и може да бъде управляван дистанционно.

Въздушно заснемане на вашия специален ден
В днешни дни този летателен, безпилотен апарат намира приложение и в областта на изкуството. Все по-популярна в последно време стана услугата видео заснемане с дрон. Това е една модерна и актуална тенденция. Сега хората имат възможност да запечатат своя специален ден, сниман от „птичи поглед“. Освен заснемане на видео, с дрона могат да бъдат направени и уникални снимки – услуга, която ние предлагаме на достъпна цена.

Чрез видеозаснемане с дрон трейлъра на вашето събитие става много по-реалистичен и вълнуващ. Така вие ставате герои от филма на вашето събитие. Постига се триизмерност във видеото, тъй като то включва снимки от високо.

Уникални снимки с квадрокоптер където и да се намирате
Появата на дрона в сферата на видеозаснемането е предпоставка за създаването на нови по тип трейлъри за важни събития като например сватба. Качественото въздушно заснемане прави крайния продукт още по-интересен и различен.

Ако вашата сватба е в морската ни столица, може да се направи уникално заснемано с дрон над морето около Варна и трейлърът да добие морски романтични нотки. Пенливостта на вълните в съчетание с лазурната небесна шир би придало на сватбения запис повече виталност.

Вижте и

В случай че празникът е в планината, с помощта на снимане с дрон могат да бъдат запечатани величествените върхове, които като исполини се опитват да докоснат небето. Тази природна картина ще придаде внушението за силата на любовта между младоженците. Както планината е висока и величествена и устоява на бури, урагани и лавини, така и чувствата на младите хора няма да изчезнат, а с годините ще стават още по-дълбоки.

Видеозаснемане с дрон на достъпна цена!

Ние, екипът на Любословие, предлагаме пакет за видео заснемане на вашата сватба с дрон на достъпна цена. Нашият екип от опитни видеографи ще вложи максимални усилия и иновативност, за да се постигне уникално видео, което да плени погледа на гледащите го.

Друга сходна на тази услуга – видеозаснемане с дрон, е въздушно заснемане с квадрокоптер. Той е малък по размери, компактен и лесно може да бъде пренасян. Повдига се и се задвижва с помощта на четири ротора.

Тези актуални тенденции при видеозаснемането се предлагат при нас. Характерен за работата ни е индивидуалния подход към всеки клиент. От изключителна важност е предварителния диалог с клиента, за да могат да се опознаят основните черти на бъдещите участници в това видеозаснемане от въздуха. Това е позитив за пресъздаване на атмосферата на събитието чрез видеото, защото освен качествена техника и прецизност в работата, е необходима и творческа мисъл.

Свържете се с нас, за да получите актуална оферта за вашия специален повод!

Екип Любословие.БГ

Екип

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре