Сега четете
Думата „Благодаря“ има огромно значение за нас- екипа на Любословие.БГ

Думата „Благодаря“ има огромно значение за нас- екипа на Любословие.БГ

Думата „Благодаря“ има огромно значение за нас- екипа на Любословие.БГ.
Благодарим на своите зрители и читатели за силната подкрепа през последните месеци.
И през новата година медията продължава да бъде близо до своите редактори- нашите читатели, като им предлагаме качество на добри материали и интервюта с разнообразни гости и да оправдаваме тяхното милионно доверие.
Чрез думата „Благодаря“ – Любословие.БГ стартира специална кампания, с която благодари на своите читатели и зрители доверието. Така от началото на новата година компанията изразява своята признателност към всички, които ежедневно избират luboslovie.bg за своя любима медия.
„Достигнатите повече от 5 милиона потребители на Фейсбук е още един повод за нас да кажем на всички наши реални приятели „Благодарим ви, че ни се доверявате!“.
Да оправдаваме това доверие ежедневно е нашата най-голяма отговорност в продължение на вече повече от 7 години.
Затова и ежедневно полагаме усилия да предлагаме най-доброто качество на най-добрата аудитория, да гарантираме автентичността и истинността на нашите публикации и да даваме на публиката ни още нови причини да избират и препоръчват Любословие.БГ. Защото няма по-голямо удовлетворение от това да ги виждаме усмихнати и доволни от избора, който са направили в живите ни срещи.
Главен герой в новата рекламна кампания са именно читателите, които познават отлично рубриките и нишите над 40 автори които споделяйки в онлайн средата или споделяйки със своите близи и познати, са най-добрата гаранция, че сме на прав път към свободата и любовта на словото.
Много често те са и хората, които най-добре представят материалите пред останалите си приятели – точно както го прави и главният герой – нашият 5 милионен читател. Очаквайте скоро неговата история.
Благодарим Ви.
Екипът на Любословие.БГ.
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре