Сега четете
Има ли място за Конгресмен в българския Парламент?

Има ли място за Конгресмен в българския Парламент?

Гостът разговоря с Андрей Велчев за трудния път на това как се регистрира независим кандидат за народоне предствавител и има ли помва за Конгресмен в българския парламент.

Давид Леон Леви има дългогодишен опит като мениджър на международни компании, както и в подобряванета на международния имидж на България и привличане на чуждестранни инвестиции. Завършил  е  „Кино и телевизионна режисура” и „Масмедии и комуникации” в университета в Тел Авив.  Понастощем работи в сферата на телекомуникациите. Владее английски, руски и иврит.

Семето на разрухата, посято в Китай, попадна в много добра хранителна среда и покълна в различни уродливи форми и извън Китай. Ако икономическите и медийните среди бяха по-здравословни, те нямаше да допуснат инфодемията, което е другото име на тази пандемия. И резултатите щяха да бъдат много по-малко страшни. Това заяви във видео интервю за „Любословие.БГ “ международният експерт Давид Леви.

В интервюто Леви каза още:

Томас Джеферсън го е казал: „Този, който е готов да пожертва свободата за привидна сигурност, няма право и на двете“. Но не съм песимист. Смятам, че популистите ще се радват на краткосрочни ползи. И ефектът от тази криза ще е по-скоро положителен. Тя води до преосмиляне и ускряване на много процеси.

Вижте цялото интервю с Давид Леви:

Вижте и

В момента повечето държавни лидери са с изкуствено напомпани рейтинги, заради кампанията на страх. А когато масите са в състояние на страх се управляват най-лесно. Макрон шест пъти в една реч спомена думата война, нашият премиер не престава да брои трупове. Свидетели сме на очевидни манипулации.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре