Сега четете
„Дневник“: Водещ от друга телевизия сменя Хекимян в сутрешния блок на БТВ

„Дневник“: Водещ от друга телевизия сменя Хекимян в сутрешния блок на БТВ

Водещ от друга телевизия сменя Хекимян в сутрешния блок на БТВ. Това твърди „Дневник“.

 

 

Става дума за лицето на сутрешния блок на телевизия „България он еър“ Златимир Йочев. Той ще е част от екипа на „Тази сутрин“ и ще е един от водещите в сутрешния блок.

Йочев е бил водещ на централната емисия новини на БНТ. Работил е и в закритата телевизия BIT.

От Би Ти Ви уточниха, че предаването ще има нов формат. В него ще има повече от един водещ, но все още не се знае дали Антон Хекимян, който стана директор на новините на Би Ти Ви на мястото на Венелин Петков, ще продължи да съвместява позициите.

Очаква се новият формат на сутрешния блок да започне след близо 2 седмици – на 1 март.

След встъпването на новия собственик на Би Ти Ви – PPF на чешкия милиардер Петр Келнер, и смяната на Венелин Петков с Хекимян последваха още няколко ключови промени. Главният редактор на новините на телевизията Гена Трайкова напусна, а на нейно място беше назначена Веселина Петракиева.

Вижте и

Продуцентът на сутрешния блок Искра Владимирова пък стана главен редактор на актуалните предавания. На този пост тя замени Валя Гиздарска.

Продуцентът на редица предаванията Христо Хаджитанев оглави ключовата позиция директор на „Програма“ на Би Ти Ви, като зае мястото на Маргарита Александрова.

Впрочем новата телевизионна рокада ще събере Златимир Йочев на едно работно място с половинката му Марина Цекова, която сега води новините в Би Ти Ви. Тя се премести там от Нова тв през декември. Семейството обаче едва ли ще се засича в нюзрума, след като за Йочев са предвидени сутрешните часове, а Цекова регулярно води и късни емисии.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре