Сега четете
От допитването в БСП се изплаши задкулисието, защото знаят, че 99.99 % от членовете и симпатизантите ще кажат „Никога коалиция с ГЕРБ“

От допитването в БСП се изплаши задкулисието, защото знаят, че 99.99 % от членовете и симпатизантите ще кажат „Никога коалиция с ГЕРБ“

От допитването в БСП се изплаши задкулисието, защото знаят, че 99.99 % от членовете и симпатизантите ще кажат „Никога коалиция с ГЕРБ“. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ.

Според Корнелия Нинова отговорът от допитването в БСП ще е „Никога коалиция с ГЕРБ. „Аз си познавам партията, но и те знаят какъв ще е отговорът“, каза лидерът на БСП.

„Виждам тази гигантска манипулация и лъжа, която напоследък се опитват да внушат различни хора с различни убеждения. Повод им даде моето изказване пред ЦИК. Там казах: следизборни коалиции ще правим след допитване. Очаквах тези хора да реагират по-умно. Какво се случва? Веднага използваха тези думи, за да започнат внушенията, че щом ще питаме членовете и симпатизантите, значи сме се договорили с ГЕРБ. Кой се изплаши от това изречение? Кой се изплаши от изречението ще питаме членовете на партията?
Изплашиха се точно тези хора, в чиито глави от сега се върти голяма коалиция с ГЕРБ. Задкулисието винаги се страхува от допитване, от мнението на хората. Тези хора, които внушават, знаят какво мисли партията. Знаят, че 99.99 % от членовете и симпатизантите на БСП ще кажат: „Никога коалиция с ГЕРБ“. Те знаят моето мнение, защото четири години са се опитвали да го прекършват“, каза още Нинова.

Според нея ще се появят и други аргументи срещу допитването. По думите й някои ще кажат, че това е тромава процедура и ще забави съставянето на кабинет.

Вижте и

„Задкулисието винаги се плаши от това да питате хората. Тези, които те овластяват трябва тях да питаш. За това направихме прекия избор, тогава съпротивата беше същата“, коментира още лидерът на БСП.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре