Извън обективите Джошуа и Пулев показаха друго лице НЕИЗЛЪЧВАНИ КАДРИ

Извън обективите Джошуа и Пулев показаха друго лице НЕИЗЛЪЧВАНИ КАДРИ
В документалния филм “Growing Into My Greatness”, посветен на мача, британецът показа част от срещите си с Кубрат преди сблъсъка, на които не присъстват медиите. В тях двамата показват уважение един към друг, а Ей Джей остава впечатлен от енергията, с която Пулев влиза в двубоя за отличията.

“Пулев е претендент №1 на IBF. Имаше само една загуба – от Владимир Кличко. Не е най-следваният в социалните медии, не е сензация в YouTube, не е рапър, който се опитва да се прави на боксьор – той е сериозен боксьор, европейски шампион, страхотен атлет.

Приех го сериозно, слушах как казва, че ще се бие за сънародниците си и уважавам това. Баща му е починал, да почива в мир, бие се за семейството си.

Когато се боксираш с такава страст, енергията ти е друга. Беше готов да отиде на война за тази победа. За мен победата беше важна, защото 2020 г. беше година на разочарованията. В бокса, някои от фаворитите загубиха. Аз бях последното шоу за 2020 г.”, каза Джошуа в част от видеото

За автора

Андрей Велчев

Собственик и главен редактор на Любословие.bg. Доктор по научна специалност: 05.11.02 – Политология (Публична администрация) с тема на дисертационния труд: Комуникации в процеса на политиките (Изграждане на обществена съпричастност при стратегически публично-частни партньорства). Андрей Велчев е магистър по Политически мениджмънт и публични политики и магистър по Масови комуникации в Нов български университет. Автор е на множество публикации и интервюта, посветени на проблемите на комуникациите, журналистиката, маркетинга и политическите комуникации. Член е на Българското дружество за връзки с обществеността, Съюза на българските журналисти и International Federation of Journalists (IFJ)

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.