Сега четете
Fox News: 10 години за мемове – ФБР арестува консервативен журналист

Fox News: 10 години за мемове – ФБР арестува консервативен журналист

31-годишният журналист от Флорида Дъглас Маки беше арестуван от ФБР по обвинение в предизборна дезинформация, съобщи Fox News. За разпространяването на мемове, които осмиват Демократическата партия, Маки е застрашен от по-дълга присъда в затвора, отколкото изнасилвачите. Според телевизионния водещ Тъкър Карлсън това означава, че свободата на словото на практика е премахната в САЩ.

Изглежда, че сега сме на този етап от революцията, когато политическите опоненти се хвърлят в затворите. Бързо стигнахме до това! Само преди седмица ни говориха за единство, помните ли? Но тогава още не знаехме, че това означава обединение на управляващите срещу останалата част от страната. „Единство“ означаваше „олигархия“. Това е! Дъг Маки научи това по трудния начин тази сутрин. Маки е 31-годишен консервативен журналист от Флорида. В 7 часа сутринта агенти на ФБР се появиха в дома му, сложиха му белезници и го откараха в затвора. Сега го грозят 10 години затвор. Какво престъпление е извършил? Забавлявал се е с могъществени демократи в социалните медии!

Федералният обвинителен акт казва, цитирам: „ Маки … е използва л социални медии по координиран начин за разпространение на дезинформация, пряко свързана с предстоящите президентски избори през 2020 г .“. Тази „ дезинформация “, както строго обяснява администрацията на Байдън, „ често приема формата на мемове“. Да, меми. Подигравки в Интернет.

Подигравките в Интернет вече са незаконни, когато се подигравате на грешния човек. Дъг Маки нарани чувствата им, затова беше изпратен в затвора. Според Министерството на правосъдието на Байдън, Дъг Маки е нарушил раздел 241 от дял 18 от Кодекса на САЩ. Той е направил това, като подмамвал хората да не гласуват на президентските избори. Какъв хитър човек! Интересното е, че прокурорите не предоставиха никакви доказателства, че Дъг Маки е подмамил някого да направи нещо, да гласува или да не гласува. Поне един човек. „ Но не е важно! Скърца през зъби CNN: „Дъг Маки е лош човек с лош външен вид!“ Между другото, нямаме представа какви възгледи има Дъг Маки. Не ни интересува това. Но CNN ни казва, че тези възгледи са престъпни. – Той е престъпник! Вкарайте го в затвора! Дайте му повече време на „топло“, отколкото ние даваме на изнасилвачите! “ Това се опитват да направят сега. От днес това е официалната позиция на бдителния телевизионен канал на привържениците на линчуването.

Но чакайте малко! Да видим какво казва законът. Чели ли сте някога раздел 241 от дял 18 от Кодекса на САЩ? Вероятно не, но би следвало. Прочетете го. Тогава ще разберете, че Министерството на правосъдието на Байдън лъже и лъжите му са очевидни. И това би трябвало да ви разтревожи много. Оказва се, че федералният закон не забранява мемите или, в този смисъл, дезинформацията, каквото и да означава това. Вместо това законът, цитиран от прокурорите на Байдън, забранява, цитирам, „ конспирация за нараняване, тормоз, заплаха или сплашване на някого, за да се възпрепятства упражняването от него на избирателн ите му прав а “. По закон това включва отвличане на избиратели, нахлуване в домовете им, сексуален тормоз … Дъг Маки не направи нищо от това. Нищо подобно. Дъг Маки правеше мемове.

Вижте и

Следователно той е „вътрешен терорист“. Словото е насилие, несъгласието – тежко престъпление. Може би се чудите: какво означава това за Първата поправка? Е, това означава, че действието на Първата поправка по същество е преустановено. Сега можете да бъдете арестувани, че сте казали нещо нередно. Един журналист вече е арестуван за това – днес в 7 часа сутринта. И очевидно днес практически никой не го защитава. „ Той имаше лоши мисли! Той го заслужава! “ Те мислят, че това е нормално. Не си струва да се изненадвате. Защото сега явно живеем по някакъв вид закони на военното положение.Откъде знаем това? Ето един признак: днес в нашата столица има почти 10 000 федерални военнослужещи.

Не е лошо. Тънък намек, но дебело подчертан! Защо войниците са там? Колко дълго? Никой не дава конкретни отговори, така че остава сами да си направите собствени изводи. И хората естествено правят изводи. Между другото, това не прави никого по-умерен. Ако наистина се тревожехте за екстремизма, вероятно нямаше да въведете 10 хиляди военнослужещи във вашата столица, защото това само прави всички по-радикални и по-безумни. Но за тях това не е важно. Смисълът на това силно милитаризирано начинание е да ви напомни за един известен цитат на председателя Мао: „Политическата власт израства от цевта на пистолета“. За съжаление е вярно.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре