Сега четете
Пътищата Драгалевци-Алеко и Бояна – Златните мостове в планината Витоша временно се затварят за движение поради усложнена метеорологична обстановка

Пътищата Драгалевци-Алеко и Бояна – Златните мостове в планината Витоша временно се затварят за движение поради усложнена метеорологична обстановка

Поради обилният снеговалеж и усложнена метеорологична обстановка в планината Витоша се затварят за движение временно пътищата Драгалевци-Алеко и Бояна – Златните мостове. Ще бъдат извършени обработки с опесъчаване и снегопочистване с избутване на снежна маса. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Екипите на дирекция Аварийна помощ и превенция съдействат на място за организацията. След извършване на обработките ще се пропускат автобусите на ски училищата и автомобили с вериги.

В момента се извършват обработките срещу заледяване по трасетата на градския транспорт, основни улици в районите и общински пътища. На терен работят 78 снегопочистващи машини във всички райони на града, като се извършват обработки със смети срещу заледяване. Екипите на Столичен инспекторат контролират дейностите по снегопочистване.

Градският транспорт изпълнява обичайните си маршрути при зимни условия.

Вижте и

От Столична община напомнят на шофьорите да използват автомобилите си подготвени за движение при зимни условия и да карат със съобразена скорост.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре