Мария Бакалова с фотосесия за модната библия Vogue.

Българската актриса Mария Бакалова продължава да жъне успех след успех. Освен в киноиндустрията, тя се впусна и в света на модата. Звездата засне фотосесия за модната библия Vogue, предава Нова Телевизия.

Бургазлийката, чието име е спрягано като един от фаворитите за награда “Оскар“ след като предизвика истински фурор с участието си в лентата “Борат 2”, продължава да изненадва своите почитатели.

Превъплъщението ѝ в Тутар – 15-годишната дъщеря на казахстанския журналист вече ѝ донесе както признанието на критиката, така и редица награди. Освен това я е на първо място в класацията за най-популярни актьори в света на престижния кино сайт IMDb.

Днес обаче я представяме в различна светлина – в образа й на модел. Тя бе избрана от модна къща Dior за едно от лицата, представящи новата им колекцияза сезон пролет-лято 2021г.

Нещо повече, снимките на Мария, облечена в един от тоалетите на Мария Грация Киури, украсиха страниците на престижното списание Vogue.

На кадрите тя носи прозрачна червена риза с леопардов десен, съчетана с в къси панталони с в същия цвят. Визията ѝ се допълва от черни обувки на висок ток.

“Винаги съм обичала модата и дрехите”, казва Мария пред изданието, изтъквайки, че участието ѝ във фотосесията на е едно от най-хубавите преживявания в живота ѝ.