Сега четете
На живо утре: Ефективни техники за промяна на навиците

На живо утре: Ефективни техники за промяна на навиците

Наскоро Ви предствихме  историята на Венцеслав Вутов в неговото начинание:
„Никога вече пристрастени. Как се случва промяната! (Захвърлете диетите и останете слаби)“ ще научите какви са еволюционните пречки за бързото отслабване и ситуационните бариери пред здравословното хранене, може ли да се „заразим“ със затлъстяване, какво представлява мастната тъкан и ползите от нея, каква е връзката между колата и програмите за отслабване, между хранителните магазини и теглото и между автомобилите, ковчезите и затлъстяването, както и четири шокиращо тъпи начини за отслабване. Ще разберете как да сте сити без да се тъпчете, защо фруктозата е скритата причина за затлъстяването, защо не успявате да отслабнете с успешни диети, как може да се печели от пристрастяването към диетите, как се забогатява от храна, която се рекламира с това, че е опасна за здравето и не на последно място кой всъщност ни продава програмите за отслабване. Ще ви стане ясно кой пробута на света бедната на мазнини диета, кои хранителни режими и диети са опасни за здравето, какви са фармацевтичните провали в борбата срещу мазнините и затлъстяването, както и какво е точното значение на следните изключително важни понятия: „зададено“ телесно тегло, гликемичен индекс, гликемичен товар, инсулинов индекс, цефална фаза и инкретинов ефект.
В книгата е обяснено защо диетите могат да се окажат голяма грешка и как промяната няма да се превърне в реалност без 3 много важни елемента. Без тях не съществува ефективна диета и те не могат да бъдат пропуснати, ако искаме дълготрайна промяна.
В последната трета част ще разберете как да използвате новите си познания, навиците и уменията си, вещите и позитивните твърдения, обкръжението и обстановката, за да достигнете до положителна промяна на поведението, да почнете да се храните различно, да се движите и чак тогава да отслабнете.
Той вече е и наш автор и колега в Любословие.БГ и на живо –  утре в 10.00 ще ви го представим с изключително интересната му тема и двете му книге посветени на задълбочен прочит на течите свързани с ефективните техники за промяна на навиците. Той е: 
Венцеслав Вутов е дипломиран психолог и социолог, който има и магистърска степен по Социална психология. Още по време на следването си започва да се занимава със спортна и когнитивна психология, мотивационна психология, здравословно хранене и коучинг, както и да провежда проучвания в сферите на етологията, епигенетиката, невропластиката, груповата динамика, поведенческата икономика и социалното инженерство.
Понастоящем работи като Лайф коуч и НЛП терапевр, но всяка година отделя време и за практиката си на спасител и плувен инструктор. Лично експериментира в ултрадълги планински бягания, като целта е да се проучи по-задълбочено физическата и психоческата издръжливост, необходима при продължителни натоварвания. Нещо, което е от значение в много други области.
Въвежда в практиката няколко иновативни психологически техники, като „ходеща терапия“ и комбинация между класически масаж и психотерапия. Автор е на четири научнопопулярни книги и на една двустранна стихосбирка в съавторство с Армен Месропян. Има публикувани статии в списанията „Инсайт“ и „Българска наука“.
Линк към събитието:   https://fb.me/e/cW3N0C8Wh
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре