Сега четете
Коледното послание на Кевин Спейси за 2020-а – по-интимно и по-лично

Коледното послание на Кевин Спейси за 2020-а – по-интимно и по-лично

„Какво би била Коледата без послание от мен?“ За трета поредна година актьорът Кевин Спейси отправя своя коледен поздрав в типичен стил.

Традицията на Спейси започна в годината, в която той беше обвинен в сексуални посегателства над други мъже, а кариерата му шумно отиде в кошчето за боклук. Влизайки до голяма степен в образа си на безскрупулния политик Франк Ъндърууд от сериала House of Cards две години поред той отправяше двусмислени послания към феновете си (а и към недоброжелателите).Тази година обаче видеото, публикувано от актьора на профилите му във Facebook, Twitter и YouTube е малко по-различно.

Макар то да започва с южняшкия акцент с вкус на цинизъм на Ъндърууд, постепенно той избледнява за сметка на оригиналния начин на говорене на Спейси и едно много по-директно и лично послание от самия актьор към онези хора, за които годината е била особено тежка.

Актьорът казва, че много хора са го потърсили през годината, споделяйки собствените си проблеми, като възможността да им бъде от полза идвала именно от трудностите, през които той сам е преминал.

„И макар това да е чест да мога да предложа подкрепа, ако съм честен, трябва да кажа, че подобно нещо е извън възможностите ми и е по-голямо от мен. Защото за нещастие толкова много хора говорят за това как нещата са се развили толкова лошо за тях, че са се замислили да сложат край на живота си. И това за мен е достатъчно, че да предприема нов подход тази година. За почета болката им и да заявя до всички хора, които изпитват трудности или обмислят тази идея – моля ви, не предприемайте тази крачка!“, казва Спейси в тазгодишнто си видео.

Посланието на актьора е насочено най-вече към онези хора, които заради смачкващо чувство на вина, срам или болка обмислят да се самоубият, като според него това не си заслужава, тъй като с времето това чувство отминава малко по малко.

Вижте и

„Ако сте в момент, в който не можете повече да стоите прави, ако страдате и имате нужда от помощ, ако чувствате вина или срам, ако се борите със собствената си идентичност, ако усещате, че сте притиснати с гръб към стената, или ако чувствате, че няма път пред вас… в каквато ситуацията да сте изпаднали, обещавам ви, път има. По това време на годината, на този празник, а и след него, дори и да не го усещате, има хора, които ви разбират и които могат да ви помогнат. Защото не сте сами!“, споделя Спейси, пожелавайки весели празници на всички. А след това напомня отново, че нещата винаги се оправят.

Звездата от House of Cards и „Обичайните заподозрени“ определено има опит с мрачните моменти. На няколко пъти досега той споделя опита си с болката, нещастието и чувството за изолация, откакто срещу него бяха отправени обвиненията в сексуален тормоз.

Макар голяма част от съдебните обвинения срещу него да отпаднаха по пътя, той все още е изправен на дело за сексуален тормоз, заведено от актьора от Star Treck: Discovery Антъни Рап. Рап твърди, че докато е бил на 14, се е озовал в апартамента на Спейси, а той, под влиянието на алкохол, е упражнил тормоз над него.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре