– Никъде не се пътува извън страната, евентуално соц. лагера, ама така по-обрано. Плюс изходни визи. Повтарям – ИЗХОДНИ ВИЗИ. И можеш да си купиш 30$. На човек, не на ден.

– В магазините няма нищо, а и да има – никой не го иска. Нещата от първа необходимост свършват рано сутрин и така никой не смее да се успива.

– Банани само по Нова година в скъпия магазин по 3 лв./кг при средна заплата от 150 лв.

– Хубавите неща са в Кореком, но там е с долари, а долари е незаконно да се притежават.

– Правиш вноска за лек автомобил (руска бангия) и чакаш 10 години, докато ти го доставят. През това време плащаш всеки месец, за да може след 10 г. да си е напълно твой.

– Освен МВР, ДС и др. милиционери те следят и ДОТ (доброволни отряди на трудещите се). Това бяха дебили, които не са успели да станат дори милиционери, но бяха особено активни в дебненето, понеже получаваха некви мизерни облаги.

– Задължителни бригади за учениците, щото тая реколта нас чака. Безплатни, разбира се!

– Две години и три месеца казарма. Там не само си локдауннат, но маршируваш, чистиш и си подложен на гърч от шебеци, които не са били способни дори да станат дотаджии.

– Спор дали у нас или в Гърция е по-хубаво няма, щото всички сме на Китен и от тук по-хубаво е само във Воронеж.

– Една телевизия, една партия, едно мнение. Само в петък руски новини и руски филм. Събота Студио Х, в неделя Всяка неделя и Пинко.

– Единственото хубаво беше, че братя Аргирови се появяваха със Соня Васи, а сега са сами. И че презервативите не се огъваха.

От мен толкова. Приятен шокдаун от петък нататък!

От профила на Тодор Михайло

https://facebook.com/story.php?story_fbid=10223665183835395&id=1165905668