Сега четете
Главният ни редактор с интервю в сп. Образование и специализация в чужбина

Главният ни редактор с интервю в сп. Образование и специализация в чужбина

Нашият колега и главен редактор  – д-р Андрей Велчев с обширно интервю в последния брой на Сп. „Образование и специализация в чужбина“ посветено на обучението по Политология.

Освен другите интересни теми Борислав Борисов и екипът на списанието са разработили тема за обучението по Политология. Това е един добър модел за повдигане на темата за бъдещето на  студентите по Политология и начините на преподаването на специалността в България.

Андрей Велчев обеща едно от следващите интервюта в Любословие.БГ да е с негов колега политолог и така да бъде продължен диалага по наболялата тема – „Губи ли облик политическия анализатор заради чести появи в ефир“ и опасни ли са наистина политолозите които защитават политечески интереси под маскта на науката?…

Припомняме, че fj началото на тази сложна, нова академична година главния ни редактор спечели конкурс за главен  асистент  в катедра „Политически науки и национална сигурност“ на ПУ „Паисий Хилендарски“ и активно въвлича студетите и колегите си в писане на статии, есета и курсови работи – едни от най-четените материали в медията ни. 

Още много успехи д-р Велчев.

Вижте и

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре