Сега четете
Удариха български репортер на протест във Вашингтон (ВИДЕО)

Удариха български репортер на протест във Вашингтон (ВИДЕО)

Напрежението във Вашингтон ескалира тази нощ. Няколко отделни групички протестиращи се бяха събрали в близост до Белия дом. Част от тях бяха представители на движението Black lives matters, имаше симпатизанти и на Джо Байдън, и на Доналд Тръмп.

Съобщава се, че на място е имало и религиозни групи. Малко преди полунощ обаче напрежението ескалира.

В рамките на секунди огромна тълпа се приближава към събралите се журналисти, които са на място да отразяват демонстрациите в изборната нощ. Мъжете и жените са облечени в черно, носят маски, които изцяло прикриват лицата им и са разпънали чадъри като щит срещу журналистите. Групата е от Вашингтон и това е типично за тях облекло.

Обект на тяхната агресия стана и репортерът на BG VOICE Галина Петрова, която бе нападната и ударена. В това време екипът на BG VOICE стои статичен, за да отрази протеста, когато изведнъж агресивни демонстранти се приближават и удрят по гърба репортерът Галина Петрова. Срещу нея и останалите журналисти са използвани нецензурни думи и обиди. Направен е опит и да бъде счупена техниката на журналистите. В пряко включване в специалното предаване на BG VOICE за изборните резултати, репортерът Галина Петрова разказа, че хората били изнервени, а около нея мирише силно на алкохол и марихуана.

Вижте и

Около час след инцидента, след като екипът на BG VOICE се прибра на сигурно място, Галина Петрова разказа какво точно се е случило, какви са били тези агресивни хора и каква е обстановката във Вашингтон.

Целият разказ на Галина Петрова гледайте във видеото:

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре