Сега четете
Ден: 103 Омлет и самолетчета за Каракачанов (ВИДЕО)

Ден: 103 Омлет и самолетчета за Каракачанов (ВИДЕО)

На площад „Независимост“ в София завърши 103-тата вечер на антиправителствени демонстрации. Основните искания продължават да са оставките на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев, предаде News24sofia.eu.

По традиция процесът беше насрочен за 19 ч, но хората започнаха да се събират едва около 19:50.

Малко преди 21 ч. протестиращите се насочиха към сградата на Министерството на отбраната, за да „сготвят омлет”, а малко след това и яйцата полетяха към военното министерство.

Ще сготвим един омлет пред министерството на отбраната, защото Каракачанов попита вчера наш познат, абе ти ли си народа. Да, Каракачанов, всеки един от нас е народа“, каза Хаджигенов преди протестът да тръгне.

Протестиращите бяха приготвили и колекция от макети и играчки на самолетчета и военна техника, която да дадат на министъра на отбраната.

Събрали сме голямо въоръжение и да ги занесем на човека, който си играе по цял ден с танкове и самолетчета”, обясни Арман Бабикян.

Вижте и

Бабикян обърна внимание, че премиерът Бойко Борисов нареди страната да бъде блокирана при една няколко случая на коронавирус, а сега не смее да вземе мерки, когато болните са хиляди.

Да бе би някой да го обвини, че задушава протестите. Не се притеснявайте не можете да излезете на глава с нас.”, каза Бабикян.

https://www.youtube.com/watch?v=KLq0omVu3ks&feature=youtu.be

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре