В първото издание на “Чорлави мисли ” Божидар Крапчев търси отговор на актуалтие политически въпроси-  как стана так, че президент и премиер са изпокараха само за нула време ? Как нито един от тях не надви егото си и не се опита да предаде на другия намеренията си и вижданята си по държавните дела ? Как така не си плюха на суратите, па да се снижат до поносими различия идеите им, а поведоха война, невиждана никога у нас ? И двамата са генерали, и двамата са се клели пред майка България, и двамата са честолюбиви и по своему егоцентрици, но преди всичко са олицитворение на две от точките, на които лежат и настоящето и близкото бъдеще на нашия народ.

Любословие.БГ  стартира нова рубрика, посветена на държавите и актулните политически и житейски теми. ВОт Божидар Карапчев очаквайте поредица от лични истории представени от първо лице и автентични разкази за творци и личности, които живеят и работят буквално без граници и с пълтата любов на словото.

В първото издание на рубрика:

Чорлави мисли на един объркан гласоподавател

Отговорите очаквайте  в “ЧОРЛАВИ МИСЛИ”  в петък или понеделник само в Любословие.БГ от един от създателите на нашата медия.

 

ЗА АВТОРА:

 

Божидар Крапчев