Нито един политик не е поканен за участие в студиото на ”Панорама” за изданието на тв предаването, което съвпада със 100-тния ден от началото на антиправителствения протест, обявен от организаторите за Пето Велико народно въстание.

Това става ясно от анонса в сайта на БНТ. Така традиционната обсада на националната телевизия в петък вечер няма да може да упражни гнева си върху представители на управляващите, предаде Дир. бг.

Досега активисти на “Боец”, “Правосъдие за всеки” и “Демократична България” на пет пъти блокираха сградата в опит да осуетят напускането на гости на предаването. Първият път председателят на групата на ГЕРБ в парламента Даниела Дариткова и лидерът на БСП Корнелия Нинова чакаха повече от час, преди да бъдат изведени с полиция.

По същия начин се наложи да напуснат социалният министър Деница Сачева и здравният министър Костадин Ангелов. Следващата седмица правосъдният министър Десислава Ахладова успя да се измъкне незабелязано. Гнева на хората отнесе и политологът Стойчо Стойчев, който е яростен защитник на статуквото и управлението на Бойко Борисов.

Гост тази вечер ще е пиар-експертът Арман Бабикян от “Отровното трио”.

'Панорама' без политици в деня на Великото народно въстание 5, Бабикян в студиотоПолитици няма да участват в…

Публикувахте от Любословие.БГ в Петък, 16 октомври 2020 г.