Сега четете
„ГОВОРИ КМЕТА“! Георги Илиев, кмет на „Слатина“: Не се чуствам като майка, а по-скоро като мегафон (ВИДЕО)

„ГОВОРИ КМЕТА“! Георги Илиев, кмет на „Слатина“: Не се чуствам като майка, а по-скоро като мегафон (ВИДЕО)

Както по-рано тази седмица писахме, че никой не постига резултат, ако не благодари. Така започва интервюто на главния редактор и собственик на Luboslovie.bg Андрей Вълчев с рубриката му „говори кмета“. Днес гост бе кмета на район „Слатина“ Георги Илиев.

Кой е той? 

Роден и живеещ в район „Слатина“, на 45 г., с четири деца. Образование: бакалавър, Търговия, Делхийски университет; магистър, Бизнес администрация, НБУ, София. Професионален опит: собственик и управител, рекламна агенция 1997 – досега; съдружник и директор бизнес развитие, група от компании РАДА. Гражданска ангажираност: съосновател на: „Читалище.то“; „Гласувай без граници“; „Правосъдие за всеки“. Позиция в ПП „Движение Да, България“: член, Национален съвет; член, Изпълнителен съвет.

Първо искам да благодаря на всички вас над 400 000 хиляди потребители, които в рамките на последния един месец посетиха нашата медия и най – вече на тези 600 00 хиляди потребители, които са ангажирани с нашата Facebook – страница (Luboslovie.bg). , а и от там и съдържанието на основния сайт, продължи в началото на разговора с благодарности Андрей Велчев.

На въпрос: Как се чуства вече година след като взе длъжността районен кмет и кои са най-големите предизвикателства до момента за него.

Кмета отговори: Чуствам се прекрасно! Работата на истина е тежка и сложна, но и е много добра особено, когато успеш да видиш, че има смисъл в това което правиш, когато видиш, че е направен най-малкия напредък по – пътя който си начертал, а за мен това са най – важните два приоритета добро управление и достъпна среда. 

За мен Интернет е като явление е наистина информационна революция„, добави Иванов.

По думите му комуникацията с гражданите в района където той е кмет е била добра.

Всяка вечер отделям известно количество време да пиша очет какво съм свършил през деня защото хората, трябва да знаят„, каза още кмета на район „Слатина“.

Трябва да има истинска прозрачност в управлението„, заяви кмета.

По думите на Иванов тогава хората ще разберат, че никои от управлението на общината не разполага с магическа пръчка. 

Вижте и

Когато виждат, че на истина някои работи по дадена посока и таз и посока е да живеят по – добре„, допълни Георги Иванов.

На въпрос чуства ли се като майка на гражданите в района Ивнов заяви, че по-скоро се чуства като мегафон. 

Оператор Светломир Стоянов, Любословие.БГ

Цялото интервю с кмета вижте тук: 

https://www.facebook.com/luboslovie/videos/384063316297129

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре