Сега четете
След публикация на Любословие.БГ: Кметът на Велинград си свърши работата (СНИМКИ)

След публикация на Любословие.БГ: Кметът на Велинград си свърши работата (СНИМКИ)

Екип на Любословие.БГ

Кметът на Велинград д-р Костадин Коев неочаквано бързо реши проблемът с кофите пълни с боклук извън контейнерите.

Това видя на място репортер на Любословие.БГ.

Както вече първо медията ни съобщи, че пореден парадокс се случва на общински улици в града.

https://luboslovie.bg/2020/10/11/%d0%b0%d0%bb%d0%be-%d0%ba%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b4-%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d1%84%d0%b8-%d0%bf/

Общински кофи пълни с боклук бяха извън контейнера на една от улиците във Велинград, а снимките бяха разпространени от главния редактор и собственик на Любословие.БГ Андрей Велчев.

По-рано днес кметът на града заяви пред репортер на Любословие.БГ, че в града често се случва хора да хвърлят своя боклук извън кофите, а не вътре в контейнерите.

Има охранителна фирма в нашия град, но тя няма право да пише актове на граждани, които видимо нарушват обществения ред с решение на Общинския съвет в града. Много пъти в общината сме поучавали писма и сигнали от граждани за това, че на общински терени и улици във Велинград има изхвърелн боклук извън кофите. Досега веднага сме реагирали, но често се случва след известно време отново да има боклук на същото място“, допълни кмета на Велинград д-р Костадин Коев пред Любословие.БГ.

На снимката ясно се вижда, че общински кофи буквално са препълнени, а извън тях е пълно с боклук и кашони. 

Е бива ли сега такова нещо“, коментира под снимката разследващия журналист Тодор Стефанов, а веднага след това главния редактор и собственик на Любословие.БГ Андрей Велчев отвърна: “Да питаме кмета на Велинград?”.

Вижте и

Още един категоричен знак за силата на медиите и словото. Само няколко часа след като Андрей Велчев главният редактор на Любословие.БГ и Тодор Стефанов нашият репортер, се свързаха с кмета на Велинград, боклукът беше почистен всякаш никога не е бил изхвърлен рубликата говори кмета вече извън София.

Снимки: Андрей Велчев, Любословие.БГ

Ало, кмета на Велинград! Общински кофи пълни с боклук извън контейнера? Ето какво каза той пред Любословие.БГ

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре