Сега четете
Клеър Дейли: Българите са на колене, писна им, но Меркел харесва Борисов (ВИДЕО)

Клеър Дейли: Българите са на колене, писна им, но Меркел харесва Борисов (ВИДЕО)

https://www.facebook.com/luboslovie/videos/649763278922205

Важността на този дебат е ясна, защото видяха как миналата седмица премиерът на България Бойко Борисов и неговите министри се хвалиха за доклада на Комисията миналата седмица.

Хвалиха се, че Комисията е засякла техния прогрес и защо да не го правят, когато им се разминава от години. Това каза евродепутатката Клеър Дейли. Депутатите в Европейския парламент обсъдиха тази вечер продължаващите антикорупционни протести в България и положението с върховенството на закона в страната. „Управяващите в България имитират, че правят това, което Комисията иска, а после правят каквото си знаят и „ви се смеят“.

И това го чухме от проевропейската ЕНП, според която корупцията няма значение. Няма значение манипулацията. Канцлерът „Ангела Меркел харесва Борисов“, а председателят на ЕНП Доналд Туск не би дал думата на единствения „опозиционен депутат в групата“ (Радан Кънев), защото Ви е страх какво ще каже“, каза още евродепутатката.

Вижте и

„Българите са на колене, писна им. Вечер след вечер, включително и тази вечер, те са на улиците. Бяха бити, заплашвани с водни оръдия, и лютив спрей от полицията, но Борисов е по-силен. И те настояват за оставката на Борисов и нови избори.

Намирам го за изключително, че хората идват тук и подкрепят избори във всяка една страна извън Европа, но не мислят, че българските граждани заслужават същото“, допълни тя. „Не мислите ли, че българите заслужават избори,“ попита още тя и сравни облагодетелстващия се по думите ѝ от европейска подкрепа елит „вампири, които изпиват кръвта“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре