Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ЛЮБОСЛОВИЕ.БГ

Репортер на Любословие.БГ потърси за коментар главния прокурор на България Иван Гешев във връзка с информацията на медията ни, че досегашният окръжен прокурор на Враца Десислав Начков е командирован в Разград. 

Няма да коментирам нищо за колегата прокурорДесислав Начков“, заяви с висок тон Иван Гешев.

Преди минути самия Начков потвърди новината на Любословие.БГ:
“Да командироваха ме в Разград”.

Не искам да коментирам повече, но информацията ви е достоверна ще бъде изпратено прессъобщение официално от прокуратурата на Република България“, заяви пред репортер на Любословие.БГ Начков.

Както вече първо Любословие.БГ съобщи, че Десислав Начков е бил командирован в Разград.

Макар че до този момент информацията не е потвърдена официално, два независими един от друг източника от държавното обвинение казаха, че информацията на Любослвие.БГ е достоверна.

От прокуратурата в Разград също не направиха изявление по темата, въпреки опитите на Любословие.БГ да получи официален отговор.

В същото време тази сутрин е бил представен временният административен ръководител на окръжната прокуратура във Враца Бисер Кирилов.

Прокурорът, който досега е бил в Софийска градска прокутура, веднага е направил съвещание, на което е представил принципите и новия ред, по който ще се работи в храма на Темида под ръководството му.

Прокурор Десислав Начков потвърди новината на Любословие.БГ: Да командироваха ме в Разград