Сега четете
Вижте кои са тв сериалите с най-тъп финал

Вижте кои са тв сериалите с най-тъп финал

Класация на сериалите с най-неудачен финал в историята направи британското издание The Independent.

Първо място в списъка очаквано заема проектът „Игра на тронове“, чийто последен сезон силно разочарова феновете. Според мнението на автора на статията Луи Чилтън в продължение на целия осми сезон сериалът е страдал от „повествователни и стилистични проблеми“ и зрителите са останали с впечатление, че авторите на поредицата са предали любимите им герои.

На второ място в рейтинга се оказва ситкомът „Сайнфелд“ (преведен в България като „Зайнфелд“), чийто край и критиката, и публиката определят като катастрофален. Създателите му характеризират поредицата като „шоу за нищо“, обаче в края й решили да разкажат де факто за всичко и да вкарат героите в измислен съдебен процес, смята Чилтън.

Топ 3 оформя сериалът „Декстър“, разказващ за живота на сериен убиец. Коментарът е, че нелогичният финал навярно не е по вкуса на нито един зрител.

Вижте и

В десетката на сериалите с най-недоизкусурен финал също така влизат „Как се запознах с майка ви“, „Изгубени“, „Розана“, „Семейство Сопрано“, „Малка къща в прерията“, „Клюкарката“, „Туин Пийкс: Завръщането“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (2)
  • Финалът на България ще е много тъп…Държавата е с ниско образование и заплати и масата е от прости, които стоят да гледат турски сериали, които отговарят на интелектуалното им ниво. Нормалните се изнасят и никой вече не иска да създаде семейство в това гето, защото цялата държава е това…Майка ми е със средно и по цял ден гледа турската помия и не се усеща как си дава парите на на телевизията, за да я имитират и подиграват.

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре