Сега четете
17-годишните Реджеб и Хюсеин са учениците, загинали край Айтос

17-годишните Реджеб и Хюсеин са учениците, загинали край Айтос

17-годишните Реджеб и Хюсеин са двамата ученици, които късно снощи намериха смъртта си в нелепа катастрофа, съобщи Информационна агенция News24sofia.eu. Двамата загинаха на място, след като лекият автомобил БМВ 330, с който се придвижвали, се забил в крайпътно дърво по трасето Руен-Айтос.

Както News24sofia.eu писа по-рано, в бавареца са пътували общо четирима души – 18-годишният Исмаил е седял на предната седалка, а зад волана е бил 20-годишният Мустава, другите двама – отзад.

Мъжката компания се прибирала към Айтос след къна – при мюсюлманите в навечерието на сватбата у младоженците се прави къна геджеси – у булката, и даул чалдърмак у жениха. 

Това е като прощалните моминска и ергенска вечер. Четиримата младежи имали роднинска връзка, били братовчеди. За нещастие обаче сватбените намерения се почерниха, заради нелепия инцидент.

Семейството е съсипано от трагедията, която ги сполетя, коментират жители от село Чукарка, които още не могат да приемат, че Реджеб и Хюсеин вече ги няма на този свят.

Припомняме, че малко преди полунощ, 20-годишният Мустафа натиснал почти докрай газта на БМВ и в условие на десен завой, в района на село Ябълчево, загубил контрол над автомобила и заради високата скорост, несъобразена с релефа на пътя, колата поднесла и се забила в едно от крайпътните дървета.

Вижте и

По информация на News24sofia.eu Мустафа е дал отрицателен резултат на тест за употреба на алкохол, взета му е и кръвна проба, но е бил задържан от полицейските служители от РУ-Айтос, твърди наш източник. От тежкия удар е пострадал и Исмаил, който с комоцио и фрактура на дясната ръка, без опасност за живота, е настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас.

По случая е образувано досъдебно производство.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре