Сега четете
Тя е Марзия, една от най-силните жени, които съм срещал

Тя е Марзия, една от най-силните жени, които съм срещал

Направих тази снимка преди време, в Иран и днес след като получих нейното съгласие, реших да я публикувам.
Марзия шофираше в Исфахан, Иран, преди шест години, когато двама мъже на мотоциклет се приближиха до колата й. Един от тях хвърли киселина върху лицето й и след това избяга.
Полицията никога не ги е хванала, въпреки че улицата е била наблюдавана от видеокамери. Имаше още няколко подобни случая в Исфахан, през същата година и извършителите никога не са били хващани. Всички тези ужасни действия бяха насочени към жени, които не носеха консервативни тоалети.
Много иранци смятат, че тези нападения са извършени в съучастие с различни власти, за да се възпре жените да приемат по-либерален начин на обличане. Но и националните, и местните власти отрекоха каквото и да било участие.
Днес Марзия се опитва да повиши осведомеността за тези ужасни атаки и се застъпва за забраната на продажбата на киселина. Въпреки че започна да плаче, когато се сети за онзи ужасен ден, тя искаше да ми разкаже цялата история. После отново се усмихна. Това беше усмивката на една мощна жена, която намери сили и смелост да преодолее страданието и да се бори за своята кауза всеки ден, така че това да не се повтори с други жени.
Скъпа Марзия, невероятни жени като теб са причината да правя този проект. Благодаря ви много, че ми показахте най-чистата форма на красота.
Откъс от The atlas of beauty
Изображението може да съдържа: 1 човек, близък план
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре