Сега четете
Контрапротестиращият Георги Флоров заплаши журналиста Тодор Стефанов със съд!

Контрапротестиращият Георги Флоров заплаши журналиста Тодор Стефанов със съд!

Днес се случи един безпрецедентен скандал. Контрапротестиращият Георги Флоров най-нагло заплаши един от най-известните лица на Информационна агенция News24sofia.eu Тодор Стефанов със съд за материал с заглавие: „20-тина ядосани бабички и дядовци поискаха оставката на президента Румен Радев пред Съдебната палата„.

Причината за заплахите на Флоров е материала на медията ни от 23.09.2020 година в който пишем, че 20-тина ядосани бабички от контрапротестът организиран от добре платения Георги Флоров поискаха оставката на президента Румен Радев пред Съдебната палата в София.

Самия Героги през годините сам е давал интервюта в които сам признава, че е взимал пари от различни партии за да прави протести и да протестира.

В нашия материал пише още: Полицаи с жилетки “антиконфликт” бяха застанали напреки булеварда, за да отделят този протест от другия, който пък иска оставките на кабинета и главния прокурор и малко по-рано също беше ситуиран пред Съдебната палата.

Точно пред стълбите й контрапротестът започна да скандира: “Браво, Гешев” и “Само Гешев”.

Тези възгласи бяха заменени от други по адрес на президента, на когото демонстрантите поискаха оставката с викове: “Радев, оставка”.

Радев, на глупостите твои се смеят и децата, време е да си наложиш вето на устата“, гласеше друг надпис.

След това президентът беше освиркан от множеството бабички и лично от Георги Флоров, предаде още сайта за новини News24sofia.eu.

Вероятно добре платените баби и дядовци издигнаха плакат с надпис: “Не искаме гражданска война”.

В същото време имаше не един и два транспаранта с лозунги в подкрепа на българската полиция.

Пред Съдебната палата хората от рехавия протест скандираха също и “Полицаите са герои” по повод поведението им по време на продължаващите вече повече от два месеца протести.

За пореден път същите тези баби и организаторите събираха се и подписи срещу блокирането на кръстовища в София.

Контрапротестиращите не се засякоха с другия протест, който също беше ситуиран по-рано пред Съдебната палата, но с искане на оставки на управляващите.

Техните опоненти обаче скандираха “Радев, позор”, а един от демонстрантите изрази уеждението си, че протестът срещу властта е “обсебен от президента” и е “прикрит Кремълски метеж”.

Както вече News24sofia.eu вече няколко пъти писа, че Георги Флоров е ръководил погрома над палатковия лагер пред Софийския университет преди седмици в центъра на София.

Като няма полиция сме ние наред“, казва тогава Флоров.

Как е върви ли пенсията?„, пита младежът възрастна жена в лагера.

Здравейте, ние също сме граждани, тези пейки са и наши„, обърна се Флоров към тях.

Един пенсионер ще ми затваря центъра на София. Вие какво работите? Спите си на пенсията. А така. Браво. Направихме нещо хубаво„, заявява Флоров.

Вижте и

Уау, махнахме един катун„, възкликна Георги Флоров докато с останалите граждани вървяха към Министерски съвет, където е другия къмпинг на Отровното трио Минеков-Бабикян-Хаджигенов. „Чувстваме се успяли, време е да съборим и този пред МС„, обяви още Флоров.

Ето какво казва през 2013 г. тогава на 18 години Флоров пред БТВ:

Привърженик съм на ГЕРБ. Разбрах, че трябва да държа за тях на 20 февруари, когато участвах в агитката в подкрепа на ГЕРБ, макар че ми платиха тогава 20 лева„, каза Флоров, цитиран от „България днес“.

Агенциите за статисти набират платени протестиращи„, категорично заяви 18-годишният Георги Флоров в ефира на Нова тв. Той застава пред телевизионни камери три месеца след началото на протестите. През юни Флоров отново направи публични свидетелства, но в ефира на bTV.

Първите, които ме наеха за платен протестиращ бяха от „Атака“ през февруари. Платиха ми 5 лева, бяхме с флайери на „Атака“ и знамена. Не бях само аз, имаше и други хора. На 19 февруари групата на „Атака“ беше платена, беше ни наредено да викаме и да следваме един по-активен протестиращ„, каза Флоров днес в Нова тв пред Ани Цолова и Виктор Николаев.

Една приятелка ме попита във Фейсбук дали искам да протестирам за 15 лева. Аз веднага попитах за кой, кога и къде, защото съм ходил и друг път на платени протести. Тя ми отговори – за „Атака“, 15 лева плюс ядене. Парите се раздават след 22:00 часа вечерта. Организацията става с посредници и не може да се стигне до поръчителя. „Тя ми каза на мен, на нея й е казал някой друг„, разказа Георги преди три месеца на Цолова и Николаев в bTV.

Случайно или не съвсем случайно, при всички инциденти досега едната страна, винаги са хора с маски. С маски бяха и биячите на форума на ГЕРБ, с маска беше и жената с колата, която тръгна да гази протестиращите на бул. „Ситняково“, с маска беше пенсионерката с бастуна на Орлов мост. С маски бяха и полицаите, които пребиха студентите под колоните на МС.

И наскоро същия Флоров заяви пред медии, че е бил „жестоко пребит“ от неизвестни хора, а по-рано медията ни направи разкритие, че става дума за боя, която Флоров е ползвал като грим все едно е „пребит“ от хора.

За Георги е известно, че е хомосексуален често в личния си профил в социалната мрежа показва снимки с момчета и даже някои от тях непълнолетни.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре