Сега четете
Представяме ви новите ни автори

Представяме ви новите ни автори

Днес ви представям новите автори на Любословие, които ще напряват медията още по-атрактивна и автентична.  Като човек 3в1 на luboslovie.bg, аз Андрей Велчев – собственик, издател и главен редактор на медията вярвам, че журналистика е за хора – личноiти които застават отговорно с имената и лицата си  като посланици на духа, културата и историята на всяка държава. Ролята им, е от изключително голямо значение за словотоw неизменна част от  взаимното опознаване на всички нации в обединена Европа и  света rи преди всичко в родината ни – България. Благодаря им, че приеха поканата да са чат от нашето семейство – за вас нашите читатели и активна редакционна колегия.

Представям Ви:

Тя е успешна бизнес дама с над 15 годишен опит в корпоративния свят, където ръководи екипи на 3 континента. Тя е предприемач, често канен лектор на форуми и конференции по теми, посветени на насърчаването и подкрепата на жените в бизнеса и женското лидерство. Високорезултатен консултант, експерт по управление и мотивация на персонал, водеща на корпоративни обучителни програми. Щастливо омъжена от 15 години, майка на две деца. Нейните статии, видеа и семинари вдъхновяват хиляди жени в България и по света да постигат положителна промяна, успехи и щастлив живот.

Автор е на книгата „Магията на баланса” – практически наръчник как да имаме успешна кариера и щастливо семейство едновременно. Медиите я наричат „менторът на звездите”, защото на наейната експертиза се довериха много от популярните лица от шоу бизнеса, политиката, спорта – тя успя да задоми едни от най-желаните ергени в България.

Ася Иванова ще радва читателите ни с много живи предавания, текствое и мнение по различни теми.

 

 

 

 

Вижте и

ХРИСТО В. МАРТИНОВ

Завършил Социална педагогика- бакалавър и Мениджмънт на социалните и педагогически организации- магистър, като и двете специалности ги е завършил в Тракийския университет в град Стара Загора. Твърди, че двете му образования са му дали много широк спектър върху човешката природа, дивиденти, чийто плодове бере на професионално и най-вече лично ниво.
Христо Мартинов е организатор и на множество събития свързани с изкуството и културата в областта на неправителствения сектор и читалищната дейност.
Също така е автор и на книгите “Писък” и “Дефицити”, които представляват сборници с разкази, стихотворения и есета, чиято основна тема е важността на погледа към вътрешния свят на човек.,

РАЯ ЛЕЧЕВА

Аз съм Рая и винаги мечтая, искам светът да е по-добър и да правя хората по-добри, затова пиша текстове и организирам събития. Близо 7 години посветих на журналистиката, но не успях да открия себе си, свободата и истината. Затова реших да се занимавам с Връзки с обществеността.
Опитът ми повече от 5 години в един от най-големите конгресни и изложбени центрове в България Интер Експо Център изгради в мен способността свободно да организирам събития за ключови изложения. Вече 12 години работя като журналист и ПР в сферата на икономиката, туризма и земеделието. Погледна ли по-напред в бъдещето виждам успешното им дигитализиране. Но дигиталният свят трябва да е сигурен, затова организирам и ключовото събитие за достъпни и сигурни дигитални плащания -DIGI PAY.
НИКОЛАЙ ГЕНОВ

Журналист, автор на рубрика. Роден е на 12 декември 1993 година. Учил е Информатика във Факултет по Математика и Информатика към Софийкси Университет. Професионалният му опит започва през 2015, а любителският такъв още от дете.

Част от екип, носител на наградата IT продукт на годината за 2018. В момента разработва мобилни приложения за FinTech индустрията.

ХРИСТО ПЕНЧЕВ
ХРИСТО ПЕНЧЕВ

Експертизата на Христо Пенчев специализира в сферите на развиването на талант, традиционен и дигитален маркетинг, брандиране, организационно структуриране, стратегизиране на кариера, таргетиране на аудитория и монетизация в процеса на еволюиране и усъвършенстване на качествата и профила на един артист в постоянно променящия се облик на музикалната индустрия.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре