Сега четете
Цветан Цветанов иска партията му „Републиканци за България“ като отбор

Цветан Цветанов иска партията му „Републиканци за България“ като отбор

Републиканци за България може да обедини истинските евроатлантици.

Toва заяви бившият заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов на официалното представяне на Инициативния комитет на ПП „Републиканци за България“ пред НДК.

Цветанов иска хората в новата му партия да бъдат диалогични и да бъдат заедно.

Ние сме заедно в целите, условията и усилията за силен Европейски съюз и НАТО, подчерта той.

Ако всеки един от нас не даде необходимото, няма как да променим това, което говори всеки един човек с приятелите си, отбеляза Цветанов.

Той си постави за цел промени в образованието, съдебната система, културата и електронното управление.

Нека да бъдем заедно, за да успеем. Това е проектът на хора, които носят своето лидерство и идеи, но това не е проектът на един човек и лидерство, което имахме в българските политически проекти.

Най-важното е да има отбор, идеи и когато формулираме правилните послания, да знаем, че това е решението, което е достатъчно добре аргументирано, защото отборът не е един човек, а отборът сме всички ние, призова Цветанов.

По думите днес се полага началото на един нов политически проект и на един проект, който трябва да обедини всички в център дясно мислещи хора.

Това е проект, който трябва да отстоява евроатлантическите ценности и многообразието, което има в България, да бъдем заедно и да няма противопоставяне в политиката, настоя Цветанов.

Той не иска противопоставяне, кой, какъв етнос има, да няма противопоставяне за това, кой на каква възраст е, а да има обединение на експертизата и това, което може да се даде на обществото.

Днешната политика, при това противопоставяне трябва да намерим пътя за една нормалност и да ни даде настоящето да направим анализ. Трябва да очертаем бъдещето и днес това, което имаме в страната, аз не виждам хоризонта, който да изведе страна напред, изтъкна лидерът на „Републиканци за България“.

Вижте и

Въпреки днешната криза, противопоставяне и липсата на реален политически дебат, повече от всякога страната ни се нуждае да бъде защитен единственият възможен път за развитие – евроатлантическият, категоричен бе Цветанов.

Когато говорим за учредителна декларация и инициативен комитет, това нямало как да бъде постигнато с неуспели хора.

Това е проект, в който искаме да бъде всичко прозрачно и това, което е липсвало в българската политика, изтъкна бившият втори в ГЕРБ.

В партията влизат световният европейски шампион по щанги Благой Благоев, Горан Благоев, Джема Грозданова, д-р Румен Динев, криминалният психолог Тодор Тодоров, Христо Казанджиев, експерт по енергетика, проф. Румен Кънчев, Георги Пандуров, Боян Иванов, Георги Стефанов и други.

Източник: News24sofia.eu

Снимка: БГНЕС

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре