Сега четете
В БСП определиха Борисов за дигитален премиер без физическа поява

В БСП определиха Борисов за дигитален премиер без физическа поява

В БСП показахме на ГЕРБ как се правят избори, без да се плаща на администрация да ги провежда. Няма сбъркани протоколи. Много висока активност, чисти избори. Крайният резултат е недвусмислен, коментира пред БНТ представител от ПГ на „БСП за България“ Стоян Мирчев.

По думите му през целия изборен ден всички медии са проявили интерес към избора на председател на левицата и не е имало засичане за злоупотреби.

Вторият кандидат прие тези избори. Щом всички участващи страни приемат тези избори и няма сгрешени протоколи, значи сме направили едни избори по учебник, допълни той.

По повод ситуацията с жените от „Системата ни убива„, развила се в парламента, народният представител коментира:

Отидох при тези жени, те искаха правото на достъп, защото са заинтересована страна – да отидат в съответната ресорна комисия и да предложат възгледите си по определени закони. Това им беше отказано. Това са хора, които от години се борят за своите права. Те постоянно са лъгани.

Цвета Караянчева крие всячески премиера да отговаря на въпроси. Борисов се е превърнал в дигитален премиер, физически никъде не се повява, смята Мирчев.

По повод предложените помени в Изборния кодекс на ГЕРБ, Мирчев обърна внимание, че всички експерти и неправителствени организации, които се занимават с това, не ги одобряват.

Те напълно заличиха машинното гласуване – когато то е паралелно с хартиените бюлетини, хаосът е много по-голям, категоричен е Мирчев.

Вижте и

По думите му ГЕРБ през всички тези години са създали опасен прецедент – между първо и второ четене да вкарват текстове, които нямат обществено обсъждане.

По този начин сега са подкрепили предложенията на патриотите за правене на референдум по въпроси, свързани дори с територията на България, цялото устройство на държавата.

Ние приемаме протеста на гражданите, но не смятаме, че трябва да го лидираме. Няма нито една партия, която да води този протест. Това е протестът на недоволството. Управляващите всячески се опитват да се задържат във властта, с всякакви хватки и договори. Решението е едно -незабавна оставка на Борисов и Гешев и отиване чрез служебно правителство към нови избори. ГЕРБ ги е страх, заключи Мирчев.

Източник: News24sofia.eu

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре